<3

2012-12-12 ♥ 13:00:01
Eyo jag ser hur du dansar o jag står o tittar, inte svårt att gissa dina läppar gerhonungskyssar 
Låt mig smaka!
 


J-B

2012-12-12 ♥ 00:28:44
Satt och kolla runt på lite youtube videos och nu undrar jag starkt varför hatar alla Justin Bieber? är det för han är snygg, rik, får alla tjejer? aja skönare låtar.
 
 
Också den här låten Where are you now, den är så äckligt bra.. Lyssnar faktiskt ganska ofta på den när saker går åt helvete eller nått åt det hållet.. :)
 
 

uselt

2012-12-10 ♥ 20:20:37
jag är grymt ledsen för så oerhört dålig uppdatering men jag har faktiskt inte haft något internet så har egentligen inte kunnat bloggat något.. men jag tror också jag ska ta en paus från bloggandet för jag har en del att tänka på som komma skall, aja men vi får se helt enkelt hur det blir!

sunshines

2012-12-04 ♥ 08:12:43
godmorgon allihopa har precis anlänt till kursen och startat upp datorn, vi ska alldeles börja gå igenom gårdagen arbete.. och jag är ju fortfarande sjuk så jag mår ju inte så himla bra men jag kan verkligen inte vara hemma och vila för att bli frisk för då kommer jag missa jättemycket och det har jag verkligen inte råd med :(
 
 

Falskt inlägg

2012-12-03 ♥ 23:57:49
Jag måste tuvär säga att förra inlägget är falskt det var inte jag som skrivit det, jag har absolut ingen aning om vem som skulle kunna ha gjort det heller. Så dom uppgifterna är felaktika så ni vet.

delade tankar

2012-12-03 ♥ 11:10:00
Nu har jag länge tänkt på en operation som jag velat göra i många år, tänker inte berätta för er än om vad det blir för något ska först gå till kirurgen och kolla om jag får göra ett sådant ingrepp så inte hjärtat stannar när man blir nedsövd osv.. men som sagt det här har jag tänkt på väldigt länge och har väntat på denna tid då jag verkligen ska/skulle orka med en sådan operation, så om det skulle gå igenom att man får göra detta ingreppet så kommer jag verkligen behöva all support jag bara kan få.. Men först och främst får vi se vad min läkare säger.

Hejhopp.

2012-12-03 ♥ 08:00:00
Sitter just nu och väntar på att få komma in i tandläkarn"salen" och ska kolla mina tänder sista gången innan nästa år då man får börja betala för sina tänder :(, kommer bli dyrt för mig hehe eller?
 
Ne men för er som inte gillar att kolla på bloggar så mycket så finns jag ganska ofta på instagram där jag lägger ut bilder på allt möjligt.. Och på instragram heter jag sebastiansoderberg
 
 

 
 

Följ mig på bloglovin

2012-12-02 ♥ 20:41:00
För er som som tycker det är roligt att läsa min blogg så har jag fixat Bloglovin nu så nu kan ni följa mig där, så det är bara trycka på följa knappen :)   ♥♥♥♥
 
Följ min blogg med Bloglovin
 
 
 
 
 
Ni får jättegärna länka era bloggar om ni har några eller någon intressant, alltid roligt att läsa och få inspiration!  :)
 
Follow on Bloglovin
 

...

2012-12-02 ♥ 13:27:04
Hej allihopa jag glömde helt bort att blogga igår, för i fredags så var det lite supande och det slutade med att man kom hem väldigt sent och jag mådde skit hela lördagen, vaknade kl 4 på lördagen och sen var det Tacos, och det var ju underbart när man var bakis, efter maten så la jag mig i sängen för att chilla så somnade jag och vakna precis när barcelona matchen börja och så var det barca och real matcher irad så jag kom upp till rummet kl 00:30 ungefär så var det läggdags så here I am, nyvaken och tror jag dragit på mig en förskylning för det är så himla kallt här i östersund...
 
Men men ska slå på nå NCIS nu och halvsova och försöka bli bättre, imorgon är det tandläkare sista gången innan man får betala :(.. så vi ska laga en tand jag haft problem med några år.. men men sen efter det blir det att åka bussen till kursen och köra hårt :)

RSS 2.0