Frågor

2012-11-30 ♥ 14:06:58

1. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja?
Schampoo, så man åtminstonde kan hålla sig ren medans man är borta :D

2. Vilka är dina 5 favoritbloggar just nu?

Isabelle Strömberg Josephine Gustafsson Paow

3. Vem känner dig bäst och varför?

Det måste faktiskt vara Sona och Marwan för sona har jag spelat fotboll tillsammans, och vi känner varandra väldigt bra. Marwan för att han jag och sona bor grannar så vi umgås väldigt mycket. Kärlek till er bröder!

4. Nämn 3 saker som står på din shoppinglista till våren?
Körkort, Kläder, Förhoppningsvis flytta hemifrån

5. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då?
Jag går till min bästa kompis gravplats som är 6 km från torvalla, det är absolut det bästa stället!

6. Vilket/vilka mål jobbar du mot just nu?
Går utbildning "Handel och Försäljning", Körkort, Jobb

7. Vad vill du bli när du blir stor?
Det har jag faktiskt ingen aning om, Framgångsrik iallafall!

8. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli?
Vara amerikansk fotbollstränare

9. Vad heter din allra bästa vän som du alltid kan lita på?
Sona Azzam och Marwan Matloub

10. Kakor, chips eller godis?
Kakor helt klart, för jag älskar att baka :D

11. Vilket är det fulaste respektive finaste ordet du vet?
Finaste måste vara jag älskar dig, horunge är nog det fulaste jag vet.


12. Vilken maträtt skulle du inte klara dig utan?
Mammas recept på pastasallad

13. Har du några syskon?
Jag har en storebror endast.

14. Hur ser en typisk Fredagskväll ut för dig?
Softa med grabbarna, kanske någon bira hit och dit eller bara vanlig filmkväll/fifakväll!

15. Spelnörd eller Sportnörd?
Haha jag har varit en riktig spelnörd och jag älskar sport också "Fotboll/amerikansk" så båda antar jag :D

 
 

God fredag allihopa.

2012-11-30 ♥ 13:47:48
Sheena har precis kommit till sona, idag så var det ju kursen kl 08:00 så fick vi sluta vid 12 så finns det en resturang "Papegojan" som serverade Tacos så jag och en kompis drog dit och käka oss så vi var tvungna att lägga oss i Fosterställning :)
 

Jag och sona ska väll inte göra så mycket just nu vi ska bara lyssna på musik och vara social :D

ryggont

2012-11-29 ♥ 09:39:41
Satan vad ont jag har ryggen från igår när det vart innebandy i 3 timmar, liten lokal men det blir ganska intensivt för att alla är dåliga förlorare :P
Sitter här på lektion helt slut i kroppen och skallen, jag behöver verkligen en break just nu.
 

seg

2012-11-28 ♥ 15:21:56
Sitter hemma nu och bara kollar serie, har känt mig så himla trött hela dagen och inatt är det den enda dagen jag fått sova ut.. Men men alla når väll en sån punkt att dom verkligen inte göra någonting :)
 
Leroy Jethro Gibbs & Anthony "Tony" D. DiNozzo

Få fler läsare gratis!

2012-11-27 ♥ 16:34:17
Hej allihopa igår la jag märke till en fin hemsida där man registerar sig och kommer få fler läsare, jag har redan ökat med 40 stycken :) 
 
Så jag tänkte tipsa er om denna fina sida: Tryck på bilden för att komma dit!
 
 

Tisdag

2012-11-27 ♥ 15:49:15
ligger i sängen just nu och kollar på navi cis, så bra serie haha man kan inte annat än bara älska Dinozzo :).. Ikväll vet jag inte direkt vad som händer men ni förstår mig jag måste verkligen göra något varje dag :) så något hittar man på!
 
 

Rakning

2012-11-26 ♥ 22:37:00
Godkväll alla fina läsare, ikväll så chillade jag och Marwan hos mig och hade lite mysfika och lyssna på skön musik och allmänt bara tog det lugnt :), vi fick även en ide för 40 min sen att vi skulle snagga oss och självklart så gjorde vi det, finns ingenting som är så skönt som att snagga sig :D
 
Så ser ni mina fina bullar jag bakade igår igen, det är allstå min farmors recept på gifflar med "choklad" fyllning. Och eftersom jag inte vet direkt hur hon rullade dom så blev dom sådär, och det vita ni ser på bilden är allstå glasyr som jag själv älskar på denna bulle, för att chokladen blir mer söt och smakar gudomligt ! 
 
Tänkte även säga godnatt för jag tänkte lägga mig i sängen nu (Nybäddat och nyduschad) skit skönt hehe.. ne men ska lägga mig och kolla på en bra film som jag bara kollat trailern på som Marwan visade mig idag :)
Filmen :End of Watch
  
Skit i mina fina märken på axlarna, för det är exakt samma märken på samma ställe på vardera sida, och svar på vad det är för något så har jag absolut ingen aning, utan jag märkte det imorse när jag vakna och hoppa in i duschen.. Ganska så fula märken måste jag medge!

Nap time

2012-11-26 ♥ 18:44:00
Godmorgon gott folk, var på kursen idag och jag är verkligen slutkörd känns det som, minns skalle är fylld massa saker som jag "nästan" vet vad det är, känns verkligen som jag skulle behöva komma ut på landet eller utomlands där det är lugnare och skönare.. kom hem vid 13 tiden ungefär och morsan låg o sov för hon skulle jobba inatt, och jag vaknar nu helt slut i kroppen och skallen och ingen hemma.. Riktigt slut i huvudet och riktigt rastlös, snälla tomten om du läser detta "jag vill ha xbox 360 och fifa 13 & en tv :)"
Vore underbart om han läste mina önskningar för jag har verkligen velat ha dom 3 sakerna länge nu :)
 
Ååh jag saknar Yran och Stråket, var så sjukt roligt i år när vi fick sällskap utav Labyrint och Dani M det var så sjukt mäktigt.. Och bara gå ut och träffa massa folk och billig sprit.. Livet är bra fint ibland.
 
Fina tjejkompisar man har, Rebecca jag & Linnéa
 
Mergim, Joakim, Sona <3
Båda bilderna tagna i år på stråket, andra bilden är när vi väntar in Labyrint och Dani M :)

Sagt det 1 gång och nu säger jag det igen!

2012-11-25 ♥ 23:00:15
VISCA EL BARCELONA

Nu har Barcelona precis vunnit över Levante bortaplan, och fyfan vilken match allstå går bara att säga "KÄRLEK"
Iniesta och Messi briljerade den mållösa matchen tills andra halvlek.. Det finns så mycket kärlek till dom!
Finns inget lag som skulle kunna stoppa Barcelona idag, fyfan vilket spel dom hade..
 

Mys frukost

2012-11-25 ♥ 13:43:07
Idag så vakna jag vid 12 tiden så var min bror och hälsade på så det var ju lite trevligt, så morsan fråga om jag o bror ville ha scones.. Och scones frukost är ju aldrig fel eller har jag fel? :)
 
Och självklart fastna vi framför tvn där det visades skidor, och Sverige tog nyss Silver för att Marcus hellner kämpade som en riktig Terrier, Marcus fyller även år idag så det var väll ganska fin present han fick idag :)
 
Igår kväll så vart det nattgym med Marwan Fredde och Neffie, ganska så skönt måste jag medge att komma hem och duscha och sedan bara lägga sig i sängen och somna till en film :)
 

Ny tröja/väst?

2012-11-24 ♥ 14:08:00
Oh fyfan vad glad jag är att köpa kläder som äntligen börja passa mig, allstå behöver inte specialbeställa längre :D
Det var ganska jobbigt när man behövde göra det, men vafan gottfolk nu är min kroppsvikt påväg neråt SÅ PASSA ER :D 
 

"Zlatan i repris"

2012-11-22 ♥ 12:54:48
Haha kan vara ett av det sjukaste jag sätt, om jag ska vara helt ärligt så är detta nästan bättre än zlatans mål eftersom här har han folk i ryggen och målvakt i buren.. men det som är det bästa med sverige man får tycka exakt som man vill, alltid lika roligt när det händer sånt här i fotbollsvärlden.. Det är extra roligt också att zlatan har spelat i milan, så jag undrar hur tränar man i Milan :P?
 
 

update från jobbet

2012-11-21 ♥ 22:19:00
sitter och jobbar för fullt och har precis tagit en 10 minuters paus för att ta en cigg, kan vara bra så man inte typ svimmar där inne när man ska kolla in i en skärm hela tiden och kolla igenom en massa bokstäver/siffror/tecken.. men måst

Off to work

2012-11-21 ♥ 16:18:36
Jag ska alldeles dra iväg och hoppa på bussen för att åka till jobbet, så ikväll till alla fotbollsälskare kolla lite champions league åt mig :(
 
 

Snabbinlägg

2012-11-20 ♥ 15:03:54
Sitter just nu hemma precis blivit hämtad av mor, så jag tänkte passa på att äta middag hemma medans jag har lite tid över så man inte är hungrig när man ska jobba :(
 
Aja nu vet ni ju iaf att jag lever och så kanske vi hörs inatt på ett inlägg eller imorgon beror på hur trött man är :)!

A SECOND CHANCE!

2012-11-19 ♥ 22:46:44
Det känns som jag har fått en andra chans på livet, riktigt svårt att förklara men jag har alltid varit ett slags problem-barn på något slags vis.. Men idag har jag fått min andra chans som många människor drömmer om därute.. Jag har nämligen fått jobb, där jag kommer både gå kursen 8 - ca 15 sen klockan 17:00 börjar jag jobba till 24:00 där jag ska sitta framför en dator och skriva in massa grejor från pappor till digitalt :)..
 
Jag kommer allstå gå kursen helt vanligt och sedan jobba och tjäna lite extra pengar, sorgligt att att jag ska jobba varje dag från och med imorgon till nästa fredag och då blir det ju OB eftersom 19:00 så börjar oftast företagen räkna med OB, jag är så himla lycklig att jag verkligen har börjat få kontroll över mitt liv..
 
Tuvär så kommer det innebära att jag kanske inte kommer kunna skriva lika mycket i bloggen pga brist på tid, men jag ska verkligen åtminstonde försöka klämma in 1 inlägg om dagen.. Går verkligen inte att beskriva hur glad jag är nu.. 
 
Men det som gör mig extra glad är att min föredetta jobbcoach (student consulting) min handläggare hade tipsat mig om det här jobbet så ringde han mig precis innan jag åkte iväg och skulle jobba.. FAN SÅ LYCKLIG JAG ÄR!
 

Och dom som känner mig "irl" vet att detta är nog världens vändpunkt för mig i livet och nu är det bara att köra stenhårt framåt och visa framfötterna, dock så kommer det innebära att jag kommer sova max 6 ½ timme innan jag ska upp och gå kursen iallafall på vardagarna :)
 

Laga bil & bra sångröster

2012-11-19 ♥ 16:56:00
Väntar på min kära mamma att göra sig färdig för vi ska åka iväg till pappas förra jobb och laga hennes bil, byta stötdämpare åt henne så det lär väll ta en stund ikväll.. 
 
Samtidigt som jag vill att ni ska lyssna på en sjukt duktig tjej jag hörde när jag spana runt på youtube, jag älskar verkligen att höra talanger och blir riktigt förbannad när jag hör/ser dom skiter i allting och går till spillo om ni förstår vad jag menar.. 
 
 
Jag har själv en kompis som jag känner till att han sjunger och han har en extremt bra röst tycker jag, skulle fan också vilja kunna sjunga sådär lixom tänk dig att få lite creeds för nått man gör nångång? :)
 
.
.

Nya hörlurar och min outfit!

2012-11-19 ♥ 15:44:53
 
Rekommenderar hörlurarna starkt för det var riktigt bra ljud i dem och riktigt sköna ;)

lunch-inlägg

2012-11-19 ♥ 11:47:00
Hej och godmorgon på er som fått sova ut litegrann, nu sitter jag i lektionssalen och vi ska alldeles på lunch och jag tror jag har den godaste lunchen med mig ;)
 
Tog med mig lite kalops och ska verkligen njuta av varenda tugga, ne men har bara 1 timmes lunch så tänkte hinna springa ner till Coop Forum och köpa cancerpinnar så jag kan hålla mig vaken :)
 
Ska ta 22 minuter för en vanlig människa fram och tillbaka, men dom som känner mig vet att jag är en lat jä*el :P så räknar väll på 30 minuter för mig hehe!
 

stress

2012-11-19 ♥ 06:46:00
har nästan precis vaknat, tänkte jag hinner med att skriva inlägget så ni ser att jag kan vara aktiv också inte bara massa bortförklaringar, nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på mig lite clothes för att åka till kursen "skolan" och lära mig något om Affärsjuridik, allstå jag har aldrig varit den effektiva i skolan eller varit den smartaste men folk tror jag är så himla dum och okunnig inom allting, men jag har faktiskt ganska så stor koll på det mesta bara för jag läser tidningen varje dag och lyssnar på vad folk säger och någonstans där inne fastnar vissa grejer :) hehe
 
Ni får en bild senare på mig och min outfit så kan ni även lägga märke till att jag köpte ett par nya hörlurar i fredags, såhär var det.. I fredag förmiddag så hade jag mina vanliga in ears men dom åker ju ut örat så fort man rör sig och jag blir så less på det, så jag fick en spontan ide att åka ner på stan fredag eftermiddag efter kursen och så gick jag och köpte mina nya färgglada hörlurar ;)

sry

2012-11-17 ♥ 13:19:00
Allstå jag är verkligen ledsen att jag varit så dålig på uppdatera den senaste tiden, men om jag ska vara ärlig så är det faktiskt inte mitt fel för att blogg.se buggar för mig typ, jag har skrivit typ 3 inlägg och det står fortfarande att jag inte uppdaterat på skitlänge, så nu testar jag igen... 
 
Tänkte bara säga att nu har jag precis vaknat, har varit jätteseg den här veckan har sovit kanske 8 timmar totalt på en vecka och så har det varit ganska långa dagar med massa siffror, så idag har jag fått sova ut äntligen :)
 
Och det första jag känner nu när jag vakna var det att mamma håller på göra Kalops, och det är hur GOTT som helst :D
 
 
Tänkte direkt på Graham Elliot för han gjorde kalops förut, såg ett program när han gjorde det till någon känd snubbe och han verkligen älskade det, Graham är även 1 av dom 3 programledarna i Masterchef USA, och om ni inte visste så älskar jag mat och bakverk både att äta och göra, så jag följer alla Masterchef som finns också massa andra bakprogram, 
 
Och Graham Elliot var den yngsta i matvärlden att få en Michelin-stjärna, och dom som vet vad det är, dom vet också att det är SJUKT STORT!
 
THE 3 KINGS!!
 


INGEN KICKAR FOTBOLL SOM DIG

2012-11-14 ♥ 22:53:54
JAG SA ZLATAN, ZLAAAATAAAAN !!!!!!! <3

Idag är jag en riktigt stolt skåning fyfan vilken gud han är börjar med att lira i Malmö FF och senare så går han vidare och blir bara större och större, och IDAG GJORDE HAN HISTORIA!!!
 
Fan vad roligt det ska bli och läsa Engelska tidningen imorgon, dom som verkligen hackat på zlatan så otroligt mycket så knäcker han dom idag med 4 mål på Sveriges nya arena, FY FAN VAD SJUKT!!!
 

True love

2012-11-13 ♥ 22:51:00
Finns nog ingen som älskar biggie och hans "karaktär" som mig, han får tjocka människor och känna sig "rika" för dom har mer fett och mer plats att bära allt guld haha ne men antar ni fattar vad jag menar haha
 
True love. Rest in peace the best rapper of all time, Christopher George Latore Wallace!

Affärsplan @ kursen

2012-11-13 ♥ 17:14:32
kom hem för typ 1 timme sen så har nästan precis hunnit att äta och satt mig vid datorn, idag fick vi göra en ganska så rolig grej på kursen vi skulle hitta på en produkt som skulle bli väldigt populär, vår grupp valde att göra Broddar fast ni måste tänka vi lekte med hjärnan så inget är på riktigt, broddar fast dom inte skulle synas utan man skulle sätta fast dom på skon som vanligt då men precis vid sulan längst ner så det inte skulle synas att man hade broddar, jag kan säga direkt att jag skulle lätt köpt dom för jag går som en gammal dam nu när det är halt :P
Haha så skulle vi göra en affärsplan över hela produkten och verkligen leka med skallen och verkligheten hehe.
 

DET HÄR ÄR STORT!!! :D

2012-11-12 ♥ 14:08:31
Okej det här kan vara ett av det största grejerna jag någonsin sett, fyfan Pelé var en gud inom fotbollen.. Och nu har Messi gjort mer mål än han, vad blir messi då? haha SÅ SJUKT !!! <3 

Barcelonas trio <3

2012-11-12 ♥ 00:15:00
Den sjukaste trion inom fotbollsvärlden tycker jag, dom här tre är speciella för antingen någon av dom eller alla som är assisterande till Barcelonas mål, VISCA EL BARCA <3
 

För er som inte vet: Andrés Iniesta, Lionel Messi, Xavi Hernández
 
 
Ne men tänkte iallafall säga att idag har jag bara varit hemma och chillat inför imorgon och nu är det dags för att sova, för klockan 7 är alarmet ställt.. Godnatt!!

Haha ååh

2012-11-11 ♥ 13:29:06
En kompis skrev till mig igår om att vi skulle börja lira lite cs bara för skojs skull, och antar ni inte vet men jag var en riktig datanörd förut och verkligen var fast i cs spelade det jämt.. så jag testade nyss och spela och ser man på man har ju skillsen kvar :)
 
Haha antar att vi alla har varit nördar en gång i tiden, har jag rätt? :)
 
 
Ne nu ska jag städa mitt rum, jag har en sån tendens att gårdagens kläder alltid hamnar i min fotölj, så måste verkligen ta och städa och tvätta upp lite kläder :)

Kortfattad verklighet!

2012-11-10 ♥ 19:43:55
Jag har länge trott jag har många vänner men tydligen så blir dom inte så många när man verkligen behöver dom eller nått dylikt.. Ja det har gått rykten i Östersund att jag har förlorat mitt körkort, det stämmer jag har inget körkort längre så därför har jag inte mycket att göra på dagarna/helgerna förutom kursen jag går då. Anledningen varför jag inte säger varför det hände är att det är så pinsamt tycker jag och vill inte hålla på att skriva det i bloggen.. Men nu vet alla det att jag inte har något körkort längre och måste vänta 12 månader innan jag får ta om det. Men det tråkigaste av allt är att man "förlorat" alla sina vänner pga detta dom tycker väll helt enkelt jag inte är nå rolig att vara med längre bara för jag inte kan köra runt.. Jag tycker det är riktigt tråkigt men jag har märkt nu vilka jag kan vara med och tycker inte jag är någon börda att jag är med dom.. Tror dom flesta förstår min situation om att finna att det finns väldigt många falska vänner.. Och detta säger jag av djupet utav mitt hjärta, ta vara om varandra och gör inga dumma saker som kommer kosta er massa saker i livet.. Låt dina närmsta kompisar som du verkligen kan lite på komma längre in på ditt liv och veta mer om dig, då kommer dom stötta dig till 100% det lovar jag!
 
Jag har ringt runt hela kvällen till typ 12 kompisar som har annat för sig ikväll "fine" lixom vad kan jag säga, men dom 12 var dom som ringde mig mest och ville hitta på saker när jag hade "min frihet" men nu när den inte existerar är man inte välkommen längre.. Jag ringde precis till min kära vän Daniel, han och fockart satt hemma hos han och chillade så fråga han om jag ville komma då tänkte jag direkt, shit det där är en vän som jag alltid kan lita på och kommer stötta mig, därför han är min bror <3
 
Ni kanske inte tycker rubriken stämmer med om allt jag skrivit, men då kan jag lova er att detta är kortfattat om dem två senaste månaderna.
 
/cheers Sebbe!

Max Peezay levererar!

2012-11-10 ♥ 17:58:22

hejhopp

2012-11-10 ♥ 15:07:57
Haha gud vad jag är dålig på att hitta bra rubriker ibland, men tänkte säga att jag är ledsen för dålig uppdatering jag har gjort lite mycket grejer dom senaste dagarna så har inte direkt haft tid, jag har nyligen vaknat och idag tänkte jag överraska mina kära föräldrar och laga mat.. Det blir Benfri kotlett och pommes med hemmagjord bea, kommer bli superb! :D
 
Idag har det verkligen varit dystert ute kallt,blåser och muligt.. 

Festsugen!

2012-11-08 ♥ 18:16:00

Trött i skallen

2012-11-08 ♥ 15:56:00
Idag var jag ju självklart på kursen och vi började dagen med att gå igenom grundläggande data grejer, sen kom vi in på ett dokument som vi fick massa tal vi skulle klara av i "excel"?, senare vid 12 så var det lunch och vid 1 tiden så vart vi indelad i 2 och 2 där vi skulle göra 8 svåra problemlösningar med "en helv***s siffror överallt, hahah så nu har man ganska så slut i hjärnan men men.. 
 
Tänkte dra till torvallagården ikväll och chilla lite med smågrabbarna, lär väll bli fifa ikväll igen haha.. 
 
Hittade en bild från gårdagens match-statistik, riktigt fina siffror på passarna har aldrig sätt så många passar någonsin på en fotbollsmatch.. Barca brukar ligga runt 500 passar/match men igår var det skillnad! :)
 
 
 
 
 
BTW GRATTIS PINTO, Barcas andra målvakt fyller år idag! :)

Celtic vs Barcelona

2012-11-07 ♥ 23:04:00
Jaa vad kan man egentligen säga om denna match?, jag tycker absolut inte det är orättvist för Celtic spelade helt enkelt en jävla bra match och Forster var ju rena rama Casillas ikväll, inga sura miner ikväll Barca fans
 

Vi följer vårat lag genom Förluster och Vinster och idag var det helt enkelt en förlust, det tynger mitt hjärta att säga att Celtic var helt enkelt det bättre laget!
 
MEN GLÖM INTE - VISCA EL BARCA
 


För er som inte hört dom, NJUT <3

2012-11-07 ♥ 17:05:56
Snacka om att dom här 3 låtarna är på replay hela tiden, när jag tränar/vaknar/chillar/jobbar.. Mår bra utav såna här bra låtar, så hoppas ni också tycker det!
 
 
 

..

2012-11-06 ♥ 23:27:24

I'm back bitches

2012-11-06 ♥ 23:04:47
När jag på hemmaplan, fy vad jag har längtat efter detta.. Dock så fick ni inte se min fina blick för jag tog i som f*n och det var sista jag körde idag så var trött och tryckte ut det sista jag hade :).. Om jag får träningsvärk imorgon har jag gjort rätt! 
 
Jag och mina vänner har sagt att vi ska ta tag i träningen igen och köra hårt minst till nyår, ni ser Joakim i bakrunden sjukt biff är han och är fotbollsmålvakt i ÖFK
 

Dålig uppdatering

2012-11-06 ♥ 18:29:24
Jag vet att jag varit dålig med att uppdatera, men jag har verkligen inte mycket tid just nu.. För jag åker på kursen och sen åker jag ner till stan och träffar mina kompisar så man kan åka hem med dom, så kommer man hem och äter sen är det ut med vännerna igen, och när man kommer hem blir det lägga sig i sängen och kolla något program på Simpson sen är det läggdags :(
 
Idag och igår har jag varit på en föreläsning med Jerker Swande och det är en riktigt speciell man, för det han säger är så sant, föreläsningen idag handlade om kroppspråket och hur vi gör och hur man märker saker om dom är intresserad eller nått sånt, sånt man inte tänker på egentligen.. Han får även publiken att skratta någongång ibland så det är ju inte jättetråkigt :)
 
Har precis bokat in lite tid med en Joakim som ska hämta mig vid 7-tiden så ska vi åka och gymma, ska bli oerhört skönt att få pumpa upp musklerna igen som man inte gjort på ett tag nu.. Själv tycker jag att gymmet är "mannens egna stund", dock är det mer och mer tjejer som gymmar nu också som även gör det roligare för oss killar att gå till gymmet "if you know what I mean" hehe ne men visst ska kvinnor också få gymma absolut, alla vill väll ha den där slimmade kroppen och vara supersexig, men sorgligt vis så är det en lång tid för mig dit.. Men jag lovar er att jag ska uppnå det målet!


Fick precis lära mig hur man gör collage, döm inte mig jag försökte göra det så snyggt som möjligt. Förlåt för bilder jag redan använt!

Spontan konversation?!

2012-11-05 ♥ 23:18:34
Haha jag fick en riktigt bra fråga på facebook för kanske 10 min sen av min kära vän micke, och den frågan kan man verkligen resonera exakt hur mycket som helst om eller vad säger ni??.. För att jag skulle gärna vilja ha nått att dricka om man ska smaka chips hela tiden, lixom man blir ju törstig.. Samma om jag skulle dricka "cola" såklart man skulle vilja ha nått att variera mellan? :)
 
Vad tror ni om den kära frågan gott folk?, ni behöver inte vara rädda för att kommentera för jag har fått ett antal frågor och respons via mailen men kommentera gärna bloggen så man kan starta en konversation med flera :)
 

.

2012-11-05 ♥ 21:43:16

shuubre

2012-11-05 ♥ 00:11:24
shena folket har precis kommit hem från Sona vi har spelat fifa mest hela kvällen, och självklart fick jag stryk jag är verkligen en dålig förlorare haha :).. Ne men jag har faktiskt lärt mig att man inte ska säga allt som kommer upp i skallen när man förlorar, blir bara konsekvenser haha!
 
Har precis duschat och bäddat om i sängen så inatt kommer man sova som en gud, för imorgon så börjar jag äntligen kursen som jag längtat efter jättelänge nu.. Kommer bli roligt att få göra nått på dagarna istället för att typ bara sova/vakna 12 sen bara ut och flumma med grabbarna tills man ska hem och sova.. 
 
Vad tyckte ni om min fina rakning idag då, visst blev det fint :)?
 

Goodmorning sunshines!

2012-11-04 ♥ 13:27:13
Nu har jag precis rakat huvet, det finns absolut inget skönare än att vara snaggad.. Precis duschat och ska snart ut och möta en Sona där vi ska dra till prix sen vet ja inte vad som händer :)
 

Lite om mig själv

2012-11-04 ♥ 02:16:00
jag har lärt mig: Att livet leker
jag lyssnar just nu på: En dröm - Aleks
jag pratar: Ganska ofta :)
jag tycker om: Det mesta
jag avskyr när folk: Ljuger mig rakt upp i ansiktet
min bästa vän är: Svårt, jag har så många Sona,Marwan,Michael,Igor,Fockart,Daniel,Eduard,Joakim
kärleken är: Blind
bästa tiden i mitt liv var: När jag var liten
jag har misst: Min farfar,farmor och min bästa kompis Eduard Chumburidze
om jag fick en sak i hela världen: Skulle jag vara glad?
jag är: Mig själv :)
när jag borstar tänderna: Dunkar jag musik
när jag lagar mat: Dunkar jag musik också :)
det sexigaste yrket är: Flygvärdinna
jag är rädd för: Kryp och annat smått.
den värsta känslan är: Att känna sig förföljd/iaktagen
den bästa känslan är: När man får vara med dom man älskar <3
jag är bäst på: Chilla, haha
jag är sämst på: stressa
om jag var ett djur skulle jag vara: Katt, för dom är så söta och har 9 liv.
jag kommer alltid att vara: Mig själv
det finaste som finns är: Brudar
i sommar: Ska jag utomlands!
sist jag grät var: När min bästavän dog :'( <3
jag kan: Om jag vill
jag kan inte: Hålla käften ibland, haha
när jag vill tänka går jag:  Till min bästaväns gravplats :'(
när jag bakar så bakar jag: Allt möjligt, gillar utmaningar
min mobiltelefon är: Urladdad
när jag vaknar på morgonen: Tar jag en morgoncigg
innan jag går och lägger mej: Kollar jag på film
just nu tänker jag på: Eduard Chumburidze <3
bebisar är: Små och gulliga
idag har jag: Tagit det lugnt bara
ikväll ska jag: Sova
imorgon kommer jag: Ladda för kursen imorgon
jag vill verkligen: Sova

någon som:

du litar på: Michael,Igor,Marwan
du tycker är snygg: Haha taskig fråga, många är snygg :)
du är kär i: Ingen faktiskt
du älskar: Min familj och bröder
du ser upp till: Min bror
du tycker är jobbig: 
du tycker är omtänksam: Igor
du saknar: Eduard, Michael
du saknar att umgås med: Michael
du aldrig skulle kunna leva utan: Mina kompisar och Familj
har uppfostrat dig: Min familj?
alltid gör dig glad: Michael Unander
som har härligt skratt: Jimmy Frånlund
du har känt längst: Hannes Lövkvist & Marwan Matloub
är duktig i någon sport: Joakim Bergström, Igor Murengerantwari
& Sona Azzam (Fotboll)
du alltid har roligt med: Michael Unander
du har många fina minnen med: Marwan Matloub
är din bästa killkompis: Sona Azzam, Marwan Matloub, Michael Unander
du litar på mest utav dina killkompisar: Alla
 
ditt eller datt..

kärlek eller vänskap: Vänskap
cider eller öl: Båda funkar, men öl är gott!
sommar eller vinter: Jag gillar båda faktiskt
choklad eller surt: Choklad
frysa ihjäl eller brinna upp: Frysa Ihjäl
fest eller myskväll: Beror alldeles på vilket sällskap :)
tv eller data: Dator
mat eller godis: MAT
alkohol eller läsk: Läsk? "Citronsaft"
sova med lampa tänd eller släckt: Släckt
skola eller lov: Arbetslös
pratglad eller tyst: Pratglad
 


Du heter: Sebastian André Söderberg
Smeknamn: Söderberg - Söder
Låt som när du är ledsen sörjer till: Själen av en vän - Ken ring
Beroende av: Cigaretter
Vad tror folk om dig: Absolut ingen aning, hoppas på det bästa iallafall
Vad får du oftast komplimanger för: Att jag inte bryr mig om att jag är tjock.
Vad säger du för att imponera på någon: Sanningen
Brukar du skratta för dig själv: Kan hända, haha!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Ut nu till korsningen - Marwan
Var bor du: I Östersund
Trivs du där: Det funkar, om man slipper höra allt skitsnack!
Äger du några converse: Nix, aldrig gillat dom faktiskt
Sprit, cider, vin eller öl: 
Brukar du bli för full: Aah det har hänt
Är du allergisk mot något: Nix
Hur svarar du i mobilen: Beror på, oftast "Aah söderberg"
Antal timmar sömn inatt: 13 tror ja
Brukar du komma i tid: Ja brukar vara duktig på hålla tiderna.
När mår du bra: När jag är med mina kompisar
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: Pajj
Vanligaste färg på dina kläder: Röd,Svart kanske
Vad tycker du om fötter: Näh inget vidare direkt
Vad saknar du: Min bästavän
Hade du en bra kväll igår: Jaarå den funkade :)
Favorit dryck på morgonen: C-vitamin + vatten
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 2-4 på natten
Är du blyg: Beror på vilket sammanhang, men faktiskt så är jag det ibland
Sysslar du med någon idrott: Inte längre, har skadat knä.. Så jag inte får fortsätta :(
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte, har inte träffat någon på det viset iallafall
Har du spytt offentligt: Ah det har jag
Vad skulle du göra om du vore tjej för en dag: Se hur lätt världen blir, hehe :)
Är du nöjd med ditt liv: Aah vissa grejer så
Är du bortskämd: På datorer ja, men inte annars tycker jag.
Vad längtar du till: Att få träffa Michael
Har du bra vänner och äkta vänskap: ABSOLUT!
Vad använder du för schampo: Head n Shoulders
Hur gammal är du: 19 vintrar
Tycker du om någon just nu: Näh
Gröna eller röda äpplen: Aldrig gillat äpplen så mycket, inte sura iallafall.
Gillar du golf: Ganska avslappnande, så ja ibland :)
Vilken tid gick du upp idag: 10:00 typ
Har du sovit i din egen säng inatt: Stämmer
Har du strumpor på dig nu: Yes
Är det okej att gråta: Absolut, det betyder bara att man har känslor!
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Fixa nya kläder, ny bil, resa, sparat till mina ungar i framtiden :)
Bär du glasögon eller linser: Jag borde göra det, men har egentligen tappat bort dom så orkar inte fixa nya.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, bara man trivs själv i kläderna :)
Har du piercing: Nix
Vill du gifta dig: Absolut, men inte nu
Vill du ha barn: Absolut, men inte nu
Solar du ofta: När jag kan, fast gillar inte solarium
Är du bra på att laga mat: Jag vet grunder och tycker om det iallfall.
Är du flygrädd: JAA, har höjdskräck som f*n 
Hur vig är du: Haha inte alls!
Är du musikalisk: Nää
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls/nattmänniska
Vilken ögonfärg har du: Jag har bruna faktiskt
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Yes
Biter du på naglarna: Ibland tuvär.
Röker du: Ja tuvär.
Hur ofta tränar/motionerar du: Nuförtiden varje dag, kanske inte dom längre sträckorna men jag går iallafall.

softar

2012-11-03 ♥ 14:55:19
Äntligen har mina kompisar vaknat, nu tänkte vi dra ut och snacka skit om igår hehe :), ska försöka få mina fina vänner på någon bild iallafall.. peace!

Mardröm

2012-11-03 ♥ 11:42:56
Usch vilken äcklig mardröm jag hade inatt, jag drömde om att jag var med på titanic båten och jag var kompis med han som skissa/gjorde alla fina bilder haha så sen så fick man reda på att båten skulle gå under vatten, då alla panik och jag tillhörde 2:a klassen så fick ingen plats på en utav livbåtarna :(.. 
så jag ställde också mig sådär längst bak på båten och invänta att båten skulle sjunka och det tog sån jävla tid allting tog så jävla lång tid bara, sen när man följde med båten ner så vart det ett jävla sug neråt så jag hamna under vatten hur länge som helst, och jag minns hur kallt vattnet var.. hahah åhh det var faktiskt inge roligt, också vakna jag nu med att sängen hade flyttats typ 1 meter ifrån där den ska va, jag hade "slängt" mina kuddar till andra sidan rummet och mitt täcke var lakanet?.. lixom vafan...
 
Haha skön dröm va?, det är nått jag inte gör om iallafall.. Ska aldrig kolla på sorgliga/läskiga filmer innan läggdags, för då blire sådär.. ska börja hålla mig till komedi !
 
 

Hemma igen

2012-11-02 ♥ 12:35:30
Imorse åkte jag på ett möte hos socialen så jag har nyss kommit hem och tänkte slå på en film och invänta att någon av mina kompisar vaknar, haha dom kan verkligen sova till 3-4 tiden..
 
 
Gammal bild på mig och min fina kompis Josephine, som även bloggar så kolla gärna in hennes :)
För att komma till bloggen tryck "här"

Förlåt

2012-11-02 ♥ 00:45:04
Ledsen att jag inte har uppdaterat på länge nu men har haft lite saker att ta hand om dom senaste dagarna, så jag har inte direkt haft tid "sorry", men nu är man på fötterna igen och ska försöka uppdatera oftare :)
 
 
Erkänn jag har en riktigt snygg skrivbordbild? :)
 

RSS 2.0