Felanmälning

2012-10-29 ♥ 11:19:01
Haha jag var på kursen imorse så kom jag hem nyss, och självfallet hade dom blandat ihop mig med en annan som skulle gå den kursen, för min kurs börjar på måndag istället.. Kursen jag ska gå är allstå typ som Handel jag ska lära mig stå i kassan och lite annat smått och gott, och förmodligen kommer jag få jobb efter det :)
 
Så det är bara att vila 1 vecka till och längta till att få börja :)

Utklassning

2012-10-28 ♥ 23:35:48
Jaha då har man precis kollat på Real Madrid och Mallorca, det finns 1 i mallorca som jag tycker är ganska bra det är nr 10 Hemed.. Men tuvär vart det inte så mycket till en match 5-0 till Real.. 
 
Dags för mig att komma i säng för att kunna sova dom timmarna man behöver innan kursen imorgon, ska bli jätteroligt att komma igång med nånting, och absolut leda till jobb senare :)!!
 
Godnatt alla glada och sura :)

Dream food + football

2012-10-28 ♥ 19:26:00
Så nu har man precis fått i sig en fantastisk middag och kollat på en oerhört bra match "iallafall början".. Chelsea - Manchester United.. Där jag själv hejjade fram United eftersom jag tycker helt enkelt dom är bättre, en av mina kompisar som är en riktig Chelsea fan snackade med mig i torsdags och vi höll på diskutera denna match så sjukt mycket, och han sa att Chelsea vinner skit enkelt.. Då svarade jag såhär "Chelsea har världens bästa målvakt och försvarspel tycker jag, men dom får möta United som har ett sjukt anfall"... Och tydligen hade jag rätt :)
 
 
Jag vaknade kl 10 då jag hjälpte pappa att rensa vårt "extra rum" som var fullt med Militär kläder, men eftersom han slutat att tjänstgöra där så tänkte vi att vi städer ur det rummet för massa andra saker, och gud vad kläder han hade, tror det blev totalt 6 st svarta soppåsar haha :P
Efter det så var det Fotboll på tven så vi har hållit på mest hela dagen, och ikväll är det ingen dålig match heller då vi får se Real Madrid - Mallorca, där tror jag även att real vinner "eller rättare sagt bör vinna"...
 
Sen så lär det bli läggdags för imorgon ska jag börja gå på en kurs på 20-24 veckor om Handel, allstå så efter jag gått den kursen kan jag allstå jobba i butik, så då blir det lite enklare att söka jobb framöver.. Ska bli riktigt roligt att va på kursen tror ja, för då har man nått att göra på dagarna annars har man ju inte det :)
 

Pizza

2012-10-28 ♥ 01:12:00
Hehe som jag sa innan så var folket jättesega och det blev inte så mycket gjort idag utan vi satt hos en kompis och chillade och spela mest bara fifa, sen drog vi till La bomba och käka en oerhört god pizza "som var försvinnande god" ;)
 
 
 
Nu tänkte jag även sätta på någon film eller så blir det 2 ½ men, och glo lite innan man somnar, godnatt! :)

Frukost/lunch?

2012-10-27 ♥ 15:51:18
Vaknade för någon timme sen och passade på att göra frukost/lunch det blev lite pasta och bacon, det absolut godaste och enklaste som finns och då ska vi inte tala om hur snabbt det går :) Jaha nu ligger väll dom flesta med en saftig bakfylla och ligger och segar framför tven skulle jag gissa på, själv är jag lite glad nu att jag inte gick ut igår, för bakfyllan är aldrig rolig.. Ikväll lär det bli en chill-kväll igen eftersom alla är väll så sjukt sega, passar mig bra för jag e lat (a)

Tips från Sebbe

2012-10-27 ♥ 00:47:10
Tjenare allihopa nu har jag precis kollat klart en film med min kära mamma som var mitt sällskap ikväll, och jag tänkte verkligen tipsa er om en film som gick ikväll som är ganska gammal men gud så bra den var, jag har faktiskt inte sätt den innan.
 
Filmens namn: Schakalen
 

Där även Bruce Willis och Richard Gere är huvudskådespelarna,
som jag själv måste göra tummen upp, för dom är så otroligt duktiga!
 
 
 

Halloween

2012-10-26 ♥ 17:23:27
Glad Halloween på er allihopa, själv ska jag mest sitta hemma och gråta för man är fattig arbetssökande :(
 
 
Haha märks att man använt masken några år, med tanke på att den nästan är sönder :(, haha men glad halloween på er "även fast det är nästa helg" :)

Sad but true!

2012-10-26 ♥ 01:11:00

Cornelis Vreeswijk

2012-10-25 ♥ 16:37:50
Jag satt och nunna på en låt nu när jag gick ner och skulle kolla om mamma ville ha hjälp med maten, så hörde mamma vilken låt det var och började sjunga med, haha så kom jag på att förra året när jag gick i 3:an så fick vi besök av Cornelis son "Jack Vreeswijk" som uppträdde hans pappas låtar, som han gjorde det riktigt bra..
 
Jag antar att alla vi vet vem Cornelis är, det tycker jag verkligen att man borde veta för han tog musiken till en annan värld :)
 
Och mina absoluta favoriter av Cornelis:
 

Godmorgon Östersund

2012-10-25 ♥ 12:16:10
Har precis vaknat och hunnit gått ut och gud vad jag blev förvånad, för det har ju snöat ganska mycket nu igen.. Jag har sovit riktigt dåligt inatt, har vaknat kanske 15 gånger och somnat om, men det sjukaste var att jag kollade på Titanic filmen innan jag somnade och så drömde jag om den inatt och att jag var fast på båten när den sjönk, jag börja skrika och var skiträdd haha, så vaknade jag upp och here I am.. Vågar inte gå och somna om nu iallafall :)
 
Så märkte jag att det var faktiskt minusgrader ute, så det kan faktiskt snöa mycket mer innan man tror att det är över :)
 
 
Och så fick ni en liten ego bild på en riktigt nyvaken sebbe, och om ni undrar så gillar jag inte att hålla på photoshoppa och sånt med bilderna för jag vill vara så äkta som möjligt.. Tycker att photoshop är till för dom som inte vågar visa sitt sanna jag..

Rysningar!

2012-10-25 ♥ 12:16:00
 Har precis sett en artist som verkligen kan gå jättelångt och om ni inte tror mig så kan Justin Bieber intyga er om att den här snubben har potential, och verkligen går in helhjärtat och sjunger inför Bieber, hans mannager :)
 
 

Fake!!

2012-10-24 ♥ 18:00:15
Hahah fyfan vad man märker vilka som är fake kompisar och vilka som e riktiga.. Skit stad, ny stad nytt liv & nya vänner skulle vara underbart!
 
 

Vill ha dig!

2012-10-24 ♥ 13:06:17
Har suttit och tänkt på en sak, rapp är verkligen det perfekta sättet att förmedla något i en låt.. Man får verkligen fram det så himla bra i texter, tex som denna text är ju hur skön som helst!
 
+ att man hör vad dom rappar, med tanke på hårdrock så fattar "inte jag" någonting iallafall, hör bara hur dom growlar och headbangar.. Haha nääh inte min musiksmak men alla får lyssna på sitt eget!
 

wtf?

2012-10-24 ♥ 00:53:11
Haha jag satt och lyssna helt random på mitt spotify premium account och helt plötsligt kommer det en reklam?, haha har för mig att man inte ska få det när man har premium, aja det var ändå ganska roligt för att dom sökte igenom min spellista på spotify och beskrev mig utav spellistan? haha jag tyckte iallafall det var roligt :)
 
Och det roliga är ju att det dom säger är ju sant, jag hittar musiken hos boysen eller på "gatan" haha men lixom jag vet att jag har några homies som skulle ta en kula för mig och det vet dom att jag skulle göra för dom med, inge snack om saken lixom?
 

Barcelona - Celtic

2012-10-23 ♥ 23:28:00
Har nyss kollat klart på Barca och om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att matchen borde ha blivit oavgjord, för att dom spelade riktigt bra defensivt och målvakten gjorde det ännu bättre.. Men självklart är man glad att dom gör mål dom sista sekunderna :)
 
Så ikväll kommer man sova bra, och ännu gladare att mina odds gick in ikväll :)
 

Vilken förebild

2012-10-23 ♥ 00:31:22
Vilken sjuk snubbe, han är en förebild för dom som är större.. shit!
 
Fan ta dom som retar dom som är lite större, det är fan inget roligt att vara den som är större heller.. Men ni som är större ta vara på er kropp och se det som en fördel, det gjorde jag iallafall när jag var mindre "gör det fortfarande" men lixom när jag var mindre så vart jag mobbad för att jag var överviktig osv men då tog jag vara på det och kunde seriöst lyfta upp dom småttingarna som mobba mig och slänga iväg dom.. 
 

Ayo

2012-10-22 ♥ 13:07:01
Har nyss vaknat vart ganska sent inatt, kom hem typ 10 sen så vart det gibba litegrann med en kompis, haha och det flippade verkligen i skype igår natt.. Tänkte dra iväg och köpa cigg nu på affärn så får man se vad som händer.
uppdaterar mer sen :)

GRATTIS LIONEL ANDRÉS MESSI

2012-10-21 ♥ 12:33:13
Världens bästa fotbolls-spelare fick barn inatt, gud vilken lycka för han.. Han kommer bli en sån bra pappa!
 
GRATTIS MESSI!!!!
 

Sakna student tiden

2012-10-21 ♥ 01:04:38
När man verkligen tänker efter när man riktigt var *lycklig* kom ihåg det är ett starkt ord.. Det var när jag tog studenten den kunde verkligen inte bli bättre tyckte jag, fick umgås med mina kära vänner/familj och åka flak var nog ett av det roligaste jag gjort, haha fyfan vad man flippa :D
 
För er som ska göra det framöver, ladda upp med massa grejer "cigg,alkohol,cigarr,osv" haha shit vad roligt det var!
 
for tumblr

 

En av mina största rädslor

2012-10-21 ♥ 00:12:00
En av mina största rädslor är faktiskt höjder, fyf*n för dom allstå det är bara äckligt.. och tro det eller ej men jag har aldrig åkt flyg någonsin, tveksam om det blir nått sånt farligt heller för man har kollat på för många filmer när plan kraschar.. Och jag har planer på att leva några år till..
 
Haha men jag har äntligen uppnått en höjdskräck jag aldrig vågat förut, det är ungefär 2 ½ / 3 meter upp i luften "våran vind".. haha fyfan jag stog vid stegen kanske 10 minuter innan jag vågade ta första steget, det är absolut inte roligt..
 
Det kanske är några meter för er, men för mig så är det fan mycket mer än några meter usch!
 
Och anledningen till att jag var tvungen upp dit var för att vi ställde in utemöblerna och cyklar osv upp på vinden under vintertiden.. Ledsen men jag råkade ljuga lite för er, sa ju att jag somna direkt när jag kom hem men det var allstå efter vi ställt upp möblerna då gick jag in och vila på soffan.
 
 
BAAARCEEELOOONA gör det IGEN, fyfan kommer sova bra inatt igen :).. Men måste faktiskt erkänna att det var en riktigt bra och jämn match och deras frispark den var så sjuukt snygg.. Och för er som kolla på senaste el clasico så märkte ni ikväll att Messi var sugen på en frispark igen, fast den här gången rakt i stolpen :(
 
Och just på bilden var när jag precis kommit upp, samlade andan för att våga ställa mig upp och möblera upp allting!
 

Trött kille

2012-10-20 ♥ 22:00:00
Gud vad trött jag är idag, direkt när jag kom hem så slocknade jag i soffan, skulle bara ta och vila lite för jag hade sovit dåligt inatt.. Har ju vänt om dygnsrytm ganska rejält.. Men har nästan nyss vaknat och gissa vad man ser utanför när man tar en "morgoncigg" .. DET SNÖAR IGEN <3
 
Om ca 20 minuter så är det dags för fotboll igen och då sitter man självklart bänkad framför tvn, BARCELONA <3
 
Sa att jag skulle ta några bilder ifrån idag men självklart så glömde jag mobilen hemma imorse.. Men lånade pappas mobil och tog nån bild iallafall :)
 
 

Sommardäck till Vinterdäck

2012-10-20 ♥ 11:00:00
Detta är faktiskt ett tidsinställt inlägg tänkte jag testa, nu sitter jag på Murklan "F4" och käkar lunch/frukost med min kära familj och pappas duktiga bilmekaniker kompis :)
 
Det är nämligen så att eftersom jag gått Fordon så får jag skituppgiften att byta däck, tvätta och lagra dom så dom är fina när man tar fram dom till sommar, det finns 1 rolig sak med min familj som jag kan komma på nu.. Det är faktiskt det att vi har 4 bilar, varav 3 är Bmw e39:or och pappas bil är en Mercedes så man kan ju lugnt säga att vi kör "Stor-tyskar" hela familjen :)
 
Pappas kompis ska fixa lite på mercan, motorn har "rasat" med det menar jag att 4 ventiler i motorn har gått sönder, och så snäll son jag är så får pappa låna min fina bil tills han fixat sin :)
 
Aja ska försöka ta några bilder imorgon och uppdatera så fort jag kommer hem, hare gött allihopa!

Chill kväll

2012-10-20 ♥ 00:39:04
Har egentligen inte gjort så mycket ikväll, var hos en kompis först och rökte lite vattenpipa senare vid typ 9 tiden drog vi till "torvalla gården" som jag inte varit på sen jag gick i högstadiet typ hehe, men det var roligt att träffa lite smågrabbar för dom flesta visar bra med respekt "Och det gillar väll alla när mindre visar respekt för äldre".. Aja så vart det faktiskt Innebandy och självklart körde dom slut på mig.. Sprang runt som om dom inte blev trötta alls, aja var faktiskt tvungen att duscha nu när jag kom hem och så har man nybäddad säng <3
 
Vart att kolla på Masterchef USA när jag hade duschat med min kära mamma, och både hon och jag är intresserad av mat så det är alltid roligt att kolla på :) 
 
Nu blir det faktiskt sängen och vrida datorskärmen mot sängen och checka in någon film och somna, det är det absolut bästa som finns.. För då drömmer man om filmen "tex tror att man är världens bästa Amerikansk fotboll-spelare haha" lite tur att det bara är drömmar ändån :P

Nyvaken

2012-10-19 ♥ 13:50:20
Hehe det var planerat att jag skulle iväg och gymma med bror min idag och köra ett litet rygg-pass, men han ringde och väckte mig kl 10 och sa att det blev ändrade planer, så jag tänkte äh jag somnar om lixom vaknar väll 12, haha fast det vart typ kvart över 1..
 
Jaha fredag idag då allihopa, vad gör man en sådan fin kväll? några förslag? :)
 
 

Tips på Halloween dräkter :)

2012-10-19 ♥ 01:26:58
Lite tidigt att tipsa er om vad man kan klä ut sig till både för män och kvinnor, dock måste jag medge att det var mycket svårare att tipsa för er tjejer men jag vet vad ni skulle kunna bära ;)!
 
Det var absolut ingen barnlek att leta ut sånt där, för dräkter går egentligen inte att tipsa om?! för att alla har ju olika smaker men jag tror nog ni tjejer gillar era och ni killar kan egentligen bara ta och kleta in er nån färg i ansiktet och bara ha typ en halvt/helt öppen skjorta "tror det skulle fungera också" ;)!
 
 
Tjejer: 
 
Det här är väll en klassiker :)                                              Det här skulle killarna gilla defenitivt!
 
 
Killar: 
 
 
                              Det här är också en klassiker, jag har faktiskt kört den nått år vart skitbra :)!
 
      Och för er killar som vågar visa lite mer eller vill vara det där "speciella" för kvinnorna, så kolla hit!
 
 
"Om ni trycker på bilderna så kommer ni till länken där jag hittade dräkterna, har faktiskt beställt där förut och jag vart nöjd med min dräkt måste jag säga, tycker inte det var något fel alls" :)!

Han gör det igen!

2012-10-18 ♥ 16:21:00
 

Finally

2012-10-18 ♥ 10:45:14
Shaa allihopa, nyss varit hos tandläkarn och jag hade inga hål alls. Utan att jag var tvungen att komma tillbaka nångång nästa månad för att fixa en tand, som det varit plast på som blivit en knöl och gör relativt ont när man tuggar.. Så det blir att byta ut den där plasten på tanden och förmodligen lägga på ny..
 
 
Tänkte har fått några email om att jag ska länka min spotify lista, allstå jag har inte direkt världens nyaste musik.. Men jag gillar allt från Dubstep till rock ( INTE HÅRDROCK )
 

För att få min lista tryck på bilden:
 
 
 
 

Uscha

2012-10-17 ♥ 22:46:00
Ne nu säger jag godnatt för ska till tandläkarn imorgon jätte tidigt :/
 
Haha bilden sprider sån glädje, för även om det är ett elakt skämt så är det faktiskt riktigt roligt haha!
"Kolla noga på barnet till vänster hur nöjd han ser ut"
 
 
 

Tandläkare imorgon

2012-10-17 ♥ 22:18:57
Haha ååh vad jag verkligen inte gillar att åka till tandläkarn, och speciellt när dom alltid ska jävlas och lägga tiderna för mig så tidigt :(
 
Men tänk er att dom rotar i munnen sådär och håller på.
Men värst av allt är den grejen man måste ha in munnen för dom ska ta bilder, huvva!
 
Det här föreställer typ bilden för det yrket, skrämma skiten ur små barn så dom för tandläkar fobi :(
 

Rysningar överallt i kroppen.

2012-10-17 ♥ 20:36:04
Jag ryser seriöst så sjukt mycket när han börjar med Michael Jackssons låt, han kommer gå sjukt långt!!
 
 

Jag letar inte problem, problemen letar upp mig!

2012-10-17 ♥ 17:49:31
 

chill

2012-10-17 ♥ 15:31:40
shit vad man saknar varma tiderna ändån, jag vaknade typ 1 och sen duscha jag och åt frukost "lunch", så har jag precis städat mitt rum och sitter och glor framför en film
 
Gammal bild på mina homies, sitter i torvalla och dunkar musik från bilen :)

HELT OTROLIGT!!!!

2012-10-16 ♥ 23:13:12
Vilken jävla match om jag får svära, fyfan jag satt hos Sona så i pausen spelade vi fifa 13 och funderade seriöst på att fortsätta och spela och skita i matchen, för det var verkligen skämmigt men sen kommer Källström och Alexander Kacaniklic.. Och dom två + zlatan det är inget att leka med ärligt talat.. Haha jag sitter helt uppspelt över matchen och fattar inte att det är sant att vi kvitterade till 4-4 mot tyskland, "tyskland" det är topp 3 världens bästa landslag.. 
 
Men misstaget Tyskland gjorde det var att underskatta Sverige och ta det lugnt efter det stog 4-0, det är det största misstaget man kan göra, man ska aldrig ta det lugnt och underskatta något lag.. Får då händer det såhär!
 
Det tog allstå 36 minuter för Sverige att klappa in 4 snygga mål, helt sanslöst!!
 

Svar på en fråga?!

2012-10-16 ♥ 18:11:11
Är bara lite nyfiken varför du är/spelar "sensetive-guy" med bloggen och hela den svängen, tycker att du utger dig för att vara en person som inte speglar din riktiga personlighet?
 
Och du som ställde den frågan till inte illa upp, utan bara läs och förstå så ska jag försöka förklara hur jag är som person :)!
 
Nej nu är jag faktiskt less på många av mina kompisar som frågar varför jag "spelar" så känslosam på bloggen och allt det där, men sanningen är att dom tydligen inte känner mig, för som jag är så är jag en känslig kille jag är ingen gangster eller en tuff kille.. För på senare tiden så har jag faktiskt förändrats ganska mycket för som liten kan jag erkänna att jag var en tuff grabb, som inte gillade polisen osv...
 
Men nu är det såhär att folk förändras genom åren!
Om man inte har någon kontakt med sina vänner som man brukade vara med som liten.. så kan man inte förvänta sig att den personen är som han var förut utan man får helt enkelt ta personen för den han är.. 
 
Vill inte att någon person som frågat ska ta illa upp, absolut inte. Men såhär ligger det till, vissa personer är känslolösa och vissa inte, thats it.
 
Blev ändrade planer inför ikväll, ska iväg till min bästakompis som jag känt exakt hela min uppväxt. Vi till och med spelade i samma fotbollslag när vi var mindre "6år till typ 10-11år" kommer inte riktigt ihåg när jag slutade :)
Så det blir faktiskt att sitta hos han i soffan och löka lite och kolla på bra fotboll hoppas vi :)!
 
Här är min otroligt söta vän Sona :)!
 

Sverige - Tyskland

2012-10-16 ♥ 16:11:05
Hoppas ni inte har missat att ikväll kommer det bli bra fotboll, själv tror jag att Tyskland kommer vinna "självklart" men man hejar ju såklart på Sverige!
 
Jag kommer iallafall sitta bänkad i tv-soffan och kolla på denna underbara match, som kommer bli en bra match för att antingen kommer Sverige svara med bra motstånd (kanske vinna) men annars kommer det bli bra fotboll från Tyskland, tex gomez om han är med han kommer vara riktigt farlig..
 
Här är Sveriges start elva, delade tankar.. Jag tycker självklart att Källström ska vara inne, för att hans vänsterfot är ingenting att leka med!
 

SNÖÖÖÖÖ <3

2012-10-16 ♥ 13:14:26
Åååh man känner sig som liten när man väntar på jultomten och paket osv, fast nu när man är lite äldre har man saknat snön som f*n :)
 
Hahah jag blev överlycklig att det stämde med det som skrevs igår på tidningen!
 
 
Haha så fick ni en morgonbild på mig, jag blundade för att jag inte skulle se förjävlig ut :), men lyckades inte med det heller tycker ja haha!

Hahaha, norska skämt är bäst!

2012-10-15 ♥ 23:35:38
Jag var verkligen bara tvungen att länka denna otroligt roliga bilden, hahaha!
 

Dags för snö gottfolk!

2012-10-15 ♥ 20:17:30
Oj oj oj inatt kommer det förmodligen bli en hel del snö allstå, det ser jag verkligen fram emot.. För att vad är mysigare än att ha sin bästa kompis eller flick/pojkvän hemma och det är mörkt och snöar, så har man några stearinljus och kollar på en mysig film.. Det är det bästa som finns ellehur? :)
 

"svårt att komma på rubrik ibland"

2012-10-15 ♥ 12:56:52
Nu har jag vaknat och precis hunnit fått i mig lite fil och flingor, absolut bästa frukosten som frukos
 
Tänkte hoppa in i duschen alldeles strax och senare ikväll blir det förmodligen gym om jag orkar, har varit lite halvt sjuk som sagt och då har man verkligen ingen lust att köra slut på dom få krafterna man har..
 
gammal bild från förra sommarn, vilka otroligt söta vänner jag har!!
 

Läggdags

2012-10-15 ♥ 02:34:21
Nä nu är det verkligen läggdags för min del, jag har suttit och kollat på en livestreaming om en tjej som bloggar som berättar lite saker om vad man ska tänka på osv
 
För att komma till streamen: Klicka här!
 
Godnatt gott folk, sovgott :)

Världshistoriskt

2012-10-14 ♥ 13:47:29
Jag uppmanar er att kolla på det här klippet verkligen för detta kan bli riktigt stort, mindre än 2 timmar kvar innan han kommer hoppa!
 
 

MB levererar helt enkelt!

2012-10-14 ♥ 11:38:55
 
Tänker ifall jag lever I en dröm
Och jag vaknar upp imorgon och ser att allt var en lögn
Ingen scen och ingen jury som ville ge mig beröm
Era knatte fnatte tjatte blatte glöm(?)
Är det sanningen vill jag inte vakna
Tro mig jag har krigat sen den dagen mitt liv starta
Jag har varit hiphop sen den dagen jag kunde prata
Nu står jag på scenen och gör det för min gata
Vänner som jag saknar är på en annan plats
Och jag är inte klar än men gud jag kommer strax
Sky is the limit men (?) på galax
Så en dag är aldrig lovad så jag lever ut till max
Och kära gud tack för den gåvan du gav till mig
Jag var skit jag var smutsig vad de sa till mig
Jag har gjort fel och gjort de dumma valen
Men de gjorde fel när de kalla mig för galen (för se mig nu)

[Refr.]

De kallar mig galen (så att jag aldrig skulle få en plats)
De kallar mig galen (så att jag aldrig skulle komma nånstans)
De kallar mig galen (men se mig nu) (Men se mig nu)

[Vers 2]

Yeah
Yeah

De kallar mig galen
Sa det enda bra jag kunde va var o bryta lagen
Fängsla mig I en cell och (?) 
Sen den dagen
Har jag varit hungrig inte fått nånting I magen
Jag har blivit stampad jag blivit slagen
Aldrig fällt en tår jag har vägrat o ge upp
För min familj mina gator o min trupp
Jag har världen I min hand så det e bäst att ni ser upp
För mannen jag e M.B ännad för succé
De trodde inte på mig, snart ska hela världen se
Vad en kille från kvarteret kunde göra med ett beat
För allt jag nånsin haft I mitt livvar musik
Tack gud för den gåva som du gav till mig
Jag var skit jag var smutsig vad de sa till mig
Jag har gjort fel och gjort de dumma valen
Men de gjorde fel när de kalla mig för galen (för se mig nu)

Vita guldet

2012-10-14 ♥ 02:10:31
Skriver som precis hela min facebook, nu har äntligen det vita guldet landat här i Östersund :).. Gud så skönt det ska bli med vinter, mycket skoteråkning och andra roliga saker :)!
 
Hoppas det blir många meter snö i år :)!

Mästerkocken Söderberg!

2012-10-13 ♥ 15:31:05
Idag har jag varit riktigt duktig, vaknade 12 så tog jag och gjorde mig lite frukost och göttade mig :). Sen bestämde jag mig för att sedan överraska mamma med att göra lite mat, så just nu håller den på vila på svag värme!
 
Blev Thai kyckling gryta "Eget recept" så det kommer bli exelance! Sen tog jag mig friheten och tänkte baka lite tänkte göra Gifflar som jag håller på med nu, degen håller på jäsa och gjorde precis klart fyllningen med : Socker, smör, kakao.. Allt som behövs för att göra gifflar goda ;)
 
 
Fyllningen kanske ser äcklig ut, men sådär ser det ut om man ska baka.. "Kan se äckligt ut, men fan så gott det smakar!" :)

Läs och förstå!

2012-10-13 ♥ 03:27:17
För er Flickor/tjejer/kvinnor så tycker jag ni ska läsa vad jag har att säga, detta är ett ämne jag aldrig riktigt vågat säga något om men alltid förstått vad alla gått igenom!
 
Jag har hört/sett många tjejer som absolut inte respekterar sig själv och med det innebär att det kommer bli konsekvenser på alla sorters händelser.. Jag bryr mig inte om vad ni tjejer egentligen gör "Online" eller något liknande men det största misstaget jag tycker en tjej kan göra är att skicka någon slags "lättklädd bild" till en kompis tjej som kille.. För att om det "fotot" hamnar i fel händer så kommer det läckas och bli stort på internet, så därför tycker jag att tjejer ska börja respektera sig själv för vem dom egentligen är!
 
Nu är klockan 02:58 när jag håller på skriva detta inlägg, och jag är helt seriös när jag säger att jag är tårögd för att jag kommer nämligen lägga upp en film som jag nyss kollat på och förstår verkligen inte hur folk kan göra så mot andra människor... Det inte vissa individer förstår det är att precis alla har känslor, men vissa har svårt för att visa sina, vissa har lätt för att visa sina och vissa människor gömmer sina..
 
Jag vet ungefär vad denna tjej går igenom fast jag måste erkänna att hon hade det värre än vad jag hade, men det fanns en stund jag var där på botten jag med.. Men jag hade inte berättat för någon av mina vänner eller familj jag hade gjort så jag hade inte direkt någon slags stöd från något håll, det fanns stunder då jag mådde riktigt dåligt måste jag säga, jag hade eller rättare sagt jag har en bästavän "som är invandrare" men det skiter jag i, som jag berätta det för och han verkligen stöttade mig till 110% och han verkligen sa åt dom som mobbade mig för den saken jag gjorde... Det jag gjorde var att sjunga en låt till en tjej som jag "gillade" när jag nästan precis börjat 6:an på högstadiet, vi hade gått några månader. Man hade fått lära sig en del "fakta"? om den här tjejen så man börja gilla henne mer, *Namnet uppges ej* sen efter 1 månad efter jag hade skickat det videoklippet på msn som man använde förr, så hade hon sparat klippet och sedan börjat skicka runt det alla sorters människor runt hela staden.. jag blev mobbad helt enkelt, folk som inte visste vem jag var och verkligen hade noll koll började trakkassera mig för alla sorters orsaker, jag var överviktig som jag lärt mig leva med. Jag blev helt enkelt inte någons kompis i skolan eller någonstans.. Jag antar att dom som läser detta kommer tro att jag var verkligen "barnslig?" men det är för att dom inte har upplevt det själva, när man är så pass liten så vet man inte vad som kan hända/hur man ska skydda sig från olika människor.. Dom som retade mig har jag sagt upp kontakten totalt med, för att nu har jag lärt mig vilka jag ska vara med för att må bra.. Jag har länge haft problem med alla sorters grejer, jag har alltid varit på fel platser på fel tidpunkter.. Men vet ni vad?! Jag har lärt mig leva med mig själv och mina misstag, jag har aldrig varit felfri från någonting.. Har aldrig varit den smartaste i klassen på något, aldrig varit riktigt duktig på någon sport "Då har jag spelat/kört 6 olika sporter i mitt liv"... Så folk som tror att dom har det svårt, TÄNK OM säger jag bara... Med detta så att säga så förstår jag verkligen hur folk känner när dom blivit/är mobbad.. Det är inget man vill uppleva, tuvär så finns det människor som är likgiltiga och kan verkligen göra såna saker och verkligen inte fatta vad dom egentligen gjort! och ett av det värsta är att mina föräldrar inte vet om att jag varit mobbad ungefär hela min barndom, jag valde helt enkelt att inte berätta för jag förstog nog vilka konsekvenser som kunde hända..
 
Jag är 19 år nu och har levt med mina misstag exakt hela mitt liv, jag är utbildad och lärd på livet så att säga.. Jag är inte "dum" jag är faktiskt ganska smart skulle jag förstå för vissa folk har faktiskt ingen koll på saker och ting i samhället.. Jag lever just nu mitt liv som arbetslös människa med en helvetes massa problem upp i halsen, men jag väljer att ta livet av sig, är för "fegt" förstå mig inte fel... För jag har själv en bästavän som just nu vilar bland molnen, "E.C" han bara bli 17 år det var alldeles för tidigt för honom, han var faktiskt riktigt smart han kunde lite om mycket helt enkelt.. och jag kände att det skulle vara så elakt mot mina bästavänner och min familj att ta livet av sig när man är så ung och verkligen har hela livet framför sig.. Och ärligt talat så kanske inte jag hade haft modet att göra nått sådant för den delen heller.. 
 
Jag vet att man egentligen inte borde rabbla upp sådan information på internet, men det gör jag ändån FÖR ATT, försöka få folk att öppna ögonen och förstå att mobbning "enligt min mening, DRÅP".. För att det finns folk som inte har den sortens vänner som verkligen förstår hur man egentligen mår, men jag har haft lyckan.. Jag tackar gud att jag växte upp i Torvalla bland blattar och svennar, för vi har gått igenom en hel del som vi klarat tillsammans och därefter lärde vi oss, TILLSAMMANS ÄR VI STARK!
 
Tack till exakt varenda individ som läser allt jag har skrivit ikväll och förstår vad jag vill förmedla med det här inlägget, verkligen tack!
 
Läs och förstå!
 
mvh/ Sebbe
 
 

Malcolm B - GALEN

2012-10-13 ♥ 00:27:08
Malcolm B är så sjuuuukt så jäkla bra om jag får svära, fy vilka uppträdanden han gör man verkligen gungar med så fort han börja spotta.. här är nya låten från ikväll sjuuuk!
 
 

Brushan känn dig som hemma yaow!

2012-10-12 ♥ 14:12:20
Så välkommen till vår stad, brushan känn dig som hemma yaow! BADAAM
Välkommen till Torvalla, Välkommen hem!
 
Och för er som undrar så vet jag att Torvalla inte är någon stad utan en "förort" som folk skulle säga, för förut så fanns det några som kallade sig "Torvalla Kickers", som var riktigt galna i Östersund. Därför fick Torvalla den statusen att det är en förort och folk säger att dom inte vågar röra sig i Torvallas gator nuförtiden, jag säger bara SKITSNACK OCH: 
 
BRUSHAN KÄNN DIG SOM HEMMA YAOW <3

Outfit?

2012-10-12 ♥ 13:08:53
Haha tänkte testa en dagens outfit, idag körde jag på jeans och en skön tröja.. Lite softkläder idag helt enkelt :)
 

REM

2012-10-12 ♥ 12:08:00
Hitta några riktigt sköna nostalgi låtar, som jag lyssnade jämt på förut.. Haha egentligen så var det mamma som alltid lyssna på dom här i bilen när hon skjutsade mig överallt när jag var mindre, sen dess fastna jag på bandet riktigt sköna låtar faktiskt :)
 
Ska alldels strax på möte med min jobbcoach, måste medge att jag går gärna dit när man har en snygg jobbcoach, lixom vem skulle inte vilja gå då? :)
 
 

Skönt

2012-10-11 ♥ 19:12:23
Nu har man precis kommit hem från ännu ett gympass fast den här gången med bror min :), "Nu är man stark" hehe nä men skämt och sido så är jag lite slutskörd så nu blir det duschen och relaxa hårt, och kolla lite film för senare lägga sig och sova tidigt förhoppningsvis :).. Så har jag bäddat om min säng precis innan jag gjorde lite mat vid halv 5 tiden :)

Onödigt möte?

2012-10-11 ♥ 15:12:01
Var på mötet på arbetsförmedlingen nyss, allstå dom informera oss lite saker som tog max 5 minuter sen var mötet färdigt.. Lixom fan vad onödigt det där var tyckte jag!
 
Sitter nu och chillar med lite musik och har hittat en gammal as skön låt, som är på en film som jag kolla på igårkväll "The longest yard" :)
 
 
Ikväll så blir det att gymma med min kära bror som har lust att börja träna, så ska gå igenom lite vad han ska träna och hjälpa honom på traven så att säga. Han ska verkligen få träningsvärk imorgon, blir inget lugnt pass :)

Early work

2012-10-11 ♥ 10:32:27
Godmorgon gott folk, jag vakna ungefär 9:30 av min kära bror som behövde hjälp att byta till vinterdäck på sin arbetsbil "Bilskola" så jag tog ett par mjukisbrallor och gick ut så hjälpte jag honom byta till vinterdäck, så har jag fått i mig lite frukost också :)
 
Så har jag ett möte med Arbetsförmedlingen så ska dit och fixa lite, snart blir det lite pengar i månaden iallafall, för nu har man varit inskriven där i 3 månader.. Ska bli så skönt att få någon inkomst i månaden iallafall!
 
Dags för mig att hoppa in i duschen och byta till lite fräschare kläder så man gå på mötet :)

Bildbomb

2012-10-10 ♥ 20:57:05
Lite gamla och nya bilder som jag ville lägga upp enjoy!
 

Marwan aka Zlatan

2012-10-10 ♥ 20:44:00
Haha, Marwan när vi är på max och skulle äta för nån månad sen, allstå han har så sjuk humor men man kan inte göra något annat en skratta när han är igång.. 
 
 

Vad gangster man var för nått år sen, haha!

2012-10-10 ♥ 17:45:00
Kanske måste påminna er om att denna bild är gammal, när man var liten och uppkäftig helt enkelt en mini-gangster. Haha!
 
Tror till och med att bilden är tagen 2009

Välkommen till TORVALLA!

2012-10-10 ♥ 17:09:43
Allstå jag blir seriöst glad när jag lyssnar på denna för dom är sjukt grymma och Dani M sjunger som en gud.. Han kommer förändra hiphopen totalt.. det dom sjunger i texten stämmer in på torvalla också! :D
 
"Välkommen till TORVALLA!" 
"Eyo jag vet inte om jag är född på bb, för min födelsebricka säger TORVALLA C!" 
 
 
 

Frulle när den är som bäst!

2012-10-10 ♥ 12:34:41
Nu har jag precis ätit frulle och jag tänkte vara snäll med min mamma och pappa så dom fick också smaka så jag ansträngde mig lite mer än vad jag brukar göra när jag äter frukost :)!
 
 

Alla borde minst ha 1 bästavän!

2012-10-09 ♥ 23:02:15
 
Jag har många bästavänner och är riktigt glad över det, kärlek till er grabbar !

Sant eller falskt?

2012-10-09 ♥ 20:25:12
 

Gym

2012-10-09 ♥ 18:02:32
Jaha ojdå vad hände lixom? jag kom hem från gymmet kl 11:30 ungefär, och sen så duscha jag och bytte omsen   a jag mig i sängen och kolla på en film, men sluta med att jag vakna nyss, det var ju lite tråkigt :/
 
bild från gymmet idag, blev mest kondition idag för det var mer folk än jag hade räknat med så man fick inte direkt köra styrka som jag vill utföra den.. uhm körde även lite "intervall slag?" på boxningsäcken och märkte när jag var påväg hem att jag slagit hål på 3 knogar och att det blödde, haha lixom vafan?..
 
Ni kanske undrar varför jag har ett knäskydd på bilden?, det är allstå för mitt vänster knä som gått sönder för mig när jag fick en tackling när jag spelade Amerikansk Fotboll, doktorn sa nått om korsbandet var av eller nått sånt där,,, och jag får aldrig mer spela Amerikansk fotboll, lixom hur är det då när man verkligen älskar den sporten så mycket?,, men får jag en till tackling på knät så kommer jag inte kunna gå på det benet något mer "Läkarns ord"
Och om ni undrar så går jag utan skyddat i vanliga fall, det gör inte så ont.. Men om jag som sagt ska köra lite kondition så tar jag helst på mig skyddet för att då gör det ont..
 

Nyttig frukost

2012-10-09 ♥ 08:58:13
 
Nu har jag precis avnjutit en god frukost så man kan prestera bättre på gymmet och nu är det såhär att frukost är dagens viktigaste mål "Som jag är riktigt dålig på, äter oftast bara lunch och middag"..
Här är ett litet recept som mamma har hittat åt mig på "frukostflingor", som är lite nyttigare utan massa socker och massa annat skit så det här fungerar jättebra!
Så är det ett glas med C-Vitamin, som får min mage att gå igång lite på morgon.. 
 
Frukostflingorna innehåller: Havregryn, Hasselnötter, Linfrö, Solroskärnor, Cesamfrö, Pumpakärnor, Honung och lite olja.. Man lägger det på en plåt och rostar dom i ugnen. Och vips så har du en riktigt god och relativt nyttig frukost :)
 

Godmorgon gott folk!

2012-10-09 ♥ 08:45:00
Nu har jag vaknat och hunnit att duscha och äta frukost.. Folk kanske tycker det är onödigt att duscha innan gym, men faktum är att jag blir avslappnad utav det och riktigt skönt att gymma efter man duschat, true story! :)
 
Men såklart så duschar jag ju efter gymmat också, nu ska jag bara leta fram min skor och sen fara iväg och köra hårt :)!
 
Här är 2 riktigt duktiga tjejer som sjunger cover på några nya låtar, ärligt talat så var dom riktigt duktiga!
 
 

Dygsrytm

2012-10-09 ♥ 01:16:41
Nu är dags att verkligen göra allt för att sova, jag har nämligen bestämt mig för att kliva upp 08:00 och därefter åka iväg på gymmet och försöka köra någon timme, har slackat lite på sistonde för jag varit sjuk. Och alla vet ju att det är farligt att träna/gymma när man är sjuk.. Så förhoppningsvis så är jag inte jättetrött imorgon bitti..
 
Någon bild kommer imorgon när jag är på gymmet, så godnatt och godmorgon för er som läser detta på morgonen!

Ny beställning kanske?

2012-10-08 ♥ 22:35:41
Nu tänkte jag faktiskt ta hjälp av dom som läser denna blogg, jag har faktiskt varit en data nörd som spelade väldigt mycket och jag har verkligen fastnat för just den sortens hörlurar.. Och eftersom jag hört att dom ska vara hyffsade och håller ganska länge så funderar jag starkt på dom + att dom var billiga!!
 
Tänkte köpa nytt eftersom mitt gamla headset har slutat fungerat, eller hur säger man ljudet kommer bara från höger sida och låter riktigt dåligt :/
 
Så jag tänkte om det är någon som har den här sorten och är nöjd med dom?, är det bra ljud? Kvalitet? Lite grundfrågor helt enkelt :).. Vore tacksam för svar som sagt!
 

Min bror

2012-10-08 ♥ 15:38:22
Har precis varit iväg och hälsat på min kära kompis Eduard som vilar lugnt, och det var så himla skönt att få se han ligga där och bara chilla.. Jag tände ett ljud och snacka lite med honom, jag tror nämnligen att om jag snackar med honom där så hör han mig och jag bad om att han skulle vaka över mig och att inget skit ska hända mig mer, jag verkligen bara hoppas på att han fick höra mig. Finns ingen jag saknar så mycket som han, han betydde verkligen jättemycket för mig!
 
En gammal bild på Thommen och jag när vi var där och hälsade på han när vi mådde som värst, Initialerna är allstå hans namn "EC <3" 
 
 

Fyfan för livet ibland.

2012-10-08 ♥ 14:11:00
Jag blir så himla less på livet ibland, gud tar mina vänner upp till himlen alldeles för tidigt och det är inte rättvist.. jag tänker mycket på hans anhöriga och hans flickvän som verkligen måste må jätte dåligt :(
 
 
Rip grabben vi syns där uppe!

Sömnlös

2012-10-08 ♥ 04:33:46
Och ännu en natt så vaknar jag mitt i natten och är absolut jätte pigg, detta kan inte vara bra.. har sovit ca 5 timmar på 48 timmar, så jag är trött men ändå klarvaken om ni förstår vad jag menar.. Men men tänker väll på min kompis för mycket och tycker verkligen att världen är orättvist ibland!

RIP

2012-10-07 ♥ 22:58:20
Fyfan för livet allstå, det här är inte sant.. Vad är det för gud som tar bort mina vänner från världen?
Jag har nyss förlorat min bästa kompis Eddy, och nu förlorar jag en kompis till.. Fyfan VAD ORÄTTVIST!
 
Lärde känna honom ganska bra i somras och nu får man veta något sånt här, varför.. VARFÖR????
 
 
 

Oavgjord El Clasico

2012-10-07 ♥ 22:19:34
Allstå jag vet inte vart jag ska börja, men den här matchen var en av dom sjukaste jag någonsin skådat det var sådan hög press och såna fina mål och fint spel från båda lagen.. Men en sak måste jag erkänna jag har aldrig någonsin sätt en sådan frispark som är så sjukt placerad och perfekt! Det var exakt som kommentatorerna sa, om inte Casillas kan ta den där frisparken så är det en frispark som är på världsklass
 
När Lionel Messi gjorde den frisparken så vart jag så glad att jag börja grina, jag låg på golvet och kunde inte ens andas och bara grina av lycka.. Jag blev så oerhört glad att han gjorde den frisparken!
"TACK SÅ MYCKET ATT JAG FICK UPPLEVA DET!" 
 
Jag är faktiskt riktigt nöjd över dagens match och båda lagens presterande och att barca spelade oavgjort var helt insane för att lixom om man tänker efter så var det bara 1 från back linjen som är från startelvan "Jordi Alba", eftersom Dani Alves var tvungen att lämna vid 30 minuten som var riktigt tråkigt självklart.
 
Men nu ska man inte tycka synd om barca, utan tacka Jordi Alba att han spelar i Barcelona för fy fasiken vilken back det är, snubben kan spela fotboll han var riktigt duktig idag.. Och har absolut presterat jätte bra alla andra matcher så det var inget fel med hans insats idag. 
 
Jag kan seriöst skriva ett jättelångt inlägg om hur glad jag är och hur bra matchen var idag! 
"DET VAR TOPPKLASS!"
 

 
 
 
 
Och återigen TACK ATT JAG FICK UPPLEVA SÅDAN MATCH, STÄMNINGEN VAR HELT AMAZING!

Mat dags

2012-10-07 ♥ 16:04:00
Nu blir det att äta benfri kotlett med pommes och bea, min familj är lika taggad som jag inför ikväll! Min bror har även tittat förbi, ska gå ner och snagga honom nu sen blir det mat :), och senare ikväll blir det Nachos med smällt ost och olika dippsåser, man ska ju gotta sig riktigt ibland med familjen ellerhur? :)

Minne för livet

2012-10-07 ♥ 16:01:00
Jag kommer verkligen ihåg det här klippet som om det vore jag nyss har sätt matchen, det är så sjukt vad som kan hända el clasico.. Kan bara tänka mig att sitta på Camp Nou eller Bernabeu och bara se sitt favorit lag bara göra mål åter och åter igen.. VILKEN KÄNSLA !! :D
 
 

Pirrar i magen

2012-10-07 ♥ 14:41:10
Är det bara jag som känner att denna dag är verkligen speciell??
 

Idag är det nämnligen EL CLASICO och precis allting kan hända det vet vi vid det här laget ellerhur? oj oj oj vad jag längtat efter denna match, bara några timmar kvar sen är jag bänkad framför tvn och ska hejja fram mitt favorit lag Barcelona <3.
För er som inte vet så är El clasico en match mellan Real Madrid och Barcelona, och dom här lagen är/har varit bäst i världen x antal gånger.. Så detta ska bli en match med mycket fart, och framförallt mål och skott!
 
Nu tycker jag att ni ska ta o sätta er i soffan ikväll och hejja fram Barcelona till vinst ikväll :)
"Jag tror nämnligen att matchen kommer sluta 3-1 till Barcelona"
 


Tala är silver men tiga är guld!

2012-10-07 ♥ 05:02:11
Kul att jag vakna nu sovit 2 timmar ungefär, och är helt utvilad kan verkligen inte somna om.. Jag gick in på youtube och klickade runt och kom till ett klipp där Dani M rappar, allstå Dani M kommer förändra hela hip hop världen för hans musik är som "soul musik" man bara sjunger med utan att ens tänka på det!! Och det sjukaste av allt är att jag träffat Labyrint + Dani M i Östersund under yran när dom uppträdde fyfan vad grym dom var, sådan sjuk musik dom gör lixom hela tältet sjöng med på verserna och refrängerna.. 
 
Bild från yran, ledsen för dålig kvalle men hade ingen bra telefon då!
 
 
 
Här har ni några sköna rappartister, fast jag tycker Sheriff är lite för tuff "om ni förstår vad jag menar"

Big Brother

2012-10-07 ♥ 01:13:43
Jahapp då har BB lagt ner så det blir ingen 2013, gud vad tråkigt jag som följde programmet iallafall dom 2 senaste säsongerna, men kan verkligen förstå att det är dyrt att producera fram allting.. Var det många av er läsare som följde programmet också?
 

Baka kaka

2012-10-06 ♥ 23:47:13
Finns folk av båda könen som tycker att kvinnorna ska vara i köket hela dagarna och servera värsta måltiderna, men det finns även killar som gillar att laga mat, då ska jag berätta att under hela min uppväxt har jag alltid varit intresserad hur man lagar mat och hur allt fungerar och smakar tillsammans, även lagat mat till min familj ett x antal gånger. Jag tycker det är jätteroligt men framförallt så blir det alltid gott för man gör ju mat man tycker om eller som man tror man tycker om :)
 
Men att baka är nog det nya hobbyn jag har fått nån slags "tvång" att jag måste kolla på alla dom här bak-programmen som går på tv, det är inga små grejor dom håller på med utan tvärtom det är riktigt sjuka grejer dom gör så man måste verkligen vara jätteduktig!
Men som sagt så har jag bakat några gånger hemma, självklart har jag misslyckat många gånger men jag tror att det är nått man lär sig med tiden, lixom man gör inte perfekta tårtan första gången man försöker.. Utan att baka och laga mat det är helt enkelt tidskrävande och jätteroligt.
 
Här är några bullar jag gjorde häromdagen som kanske inte blev dom snyggaste men goda var dom :)!
 

Allstå ååh...

2012-10-06 ♥ 22:55:39
Jag blir så ledsen att det är den där "polis-razzian" så alla webbplatser som man vill åt är nere, tex tankafetast jag som vill kolla om det finns några nya filmer och vad betygen är. Jag som har kollat på minst 1 film varje natt i under 4 år nu, jag hade sömnproblem i början av första ring i gymnasiet och sen dess har jag kollat på minst 1 film per kväll eller någon serie, har tex kollat klart på Prison break, 2 ½ men, Scrubs som jag självklart har på dvd..
 
Jag tycker att nerladdning inte borde vara förbjudet eftersom vem går egentligen och hyr en film och går och kollar?, när man egentligen bara känner "åh den filmen skulle jag vilja se" så är det inget problem. Men däremot att ladda upp filmer tycker jag inte borde få va okej, men det är min synpunkt på det hela, vet att det låter sjukt? "Hur ska man få tag på filmer om det är lagligt att ladda ner men inte ladda upp?".. Men så tycker jag faktiskt, därför jag tycker om Sverige man får *tycka* exakt vad man vill. 
 
Jag kommer in på denna sida på facebook när jag försöker gå in på Tankafetast.com och kolla filmer, tycker det borde vara nog nu!
 
ps. hoppas alla haft en super rolig lördagskväll :)!

David Blaine

2012-10-06 ♥ 21:58:12
Det här måste vara en av dom sjukaste personen jag någonsin hört talas om, lixom att göra något sånt där kan ju vara livsfarligt?!
 
 

Nyhet

2012-10-06 ♥ 16:16:45
Jag har faktiskt en nyhet som jag tänkte berätta, jag ska nämnligen sluta röka.. jag har rökt sen jag gick i 7:an så det är ju några år på nacken iallafall. Så ligger det till jag har 2 paket kvar som jag ska röka upp sen är det slut, ska aldrig köpa egna cigg igen! 

Natti

2012-10-06 ♥ 00:27:41
Tänkte bara skriva ett godnatt inlägg och hoppas alla har/haft det roligt denna fredags kväll, puss hej!

Fredags mys

2012-10-05 ♥ 22:23:45
Alla är förmodligen ute och dricker gott och har väldigt trevligt, jag är lite sjuk så jag är hemma och har lite fredags mys istället.. Mycket godare tycker jag, chips med dipp blev det ikväll och så blir det några filmer så är kvällen fullbordad! 
 
 

Var det fest eller?!

2012-10-05 ♥ 19:11:38
 

Bästa vänner, mina bröder !

2012-10-05 ♥ 13:42:43
Tänkte även berätta vilka jag menar när jag säger bröder, för att dom har grabbarna har jag växt upp med i Torvalla (ghettot 1464) Och micke har jag faktiskt lärt känna nu för nått år sen och han har verkligen växt mycket inombords för mig, riktigt bra grabb! :)
 
Joakim Bergström @ bror <3
Michael Unander @ bror <3
Marwan Matloub @ bror <3
Från vänster, Marwan Matloub - Daniel Harouky - Igor Murengerantwari @ bröder <3
Mina 2 thailändare. Fockart Wicheankun - Thommen Korkaew @ Bröder <3
Och självklart våran broder som alltid finns med oss i våra hjärtan! <3 Eduard Chumburidze @ BROR <3
Också har vi Medi Younes riktigt tung glidare @ bror <3

Sovmorgon

2012-10-05 ♥ 13:22:29
Godmorgon gott folk, idag har jag faktiskt tagit en rejäl sovmorgon och vakna nyss :) nä men det var nog att jag somna 6 imorse, jag vet inte vad som har hänt med mig jag har börjat skrämma upp mig själv när det är natt och kolsvart överallt. Tror hela tiden att jag ser någon sen ryser jag till över hela kroppen, huvva blir inge mer skräckfilmer för mig iallafall!
 
 
Bild på mina fina vänner under yran, Rebecca, jag och Linnéa :)

Grattis bror :)

2012-10-05 ♥ 01:32:00
Grattis Fockart Tanaphat Wicheankun min älskade thai-broder, vi har varit bästa kompisar väldigt länge nu och det ska vi fortsätta att vara. Ingen är som dig, fyfan går knappt att förklara hur jävla bra du är ibland, ibland kan du vara bitch som precis vem som helst :).. Hoppas du har det jävligt bra på din födelsedag så ska vi se om vi kan hitta på något extra roligt. Vi har delat väldigt många tråkiga och roliga minnen men vi kommer alltid förbli bröder till döden!
 
 
Förresten kolla vilken söt kille, hur kan ni tjejer egentligen motstå från denna man?!
ps. På bilden är han full som man lätt kan se på hans kinder som alltid blir röda :)

Älg olyckor

2012-10-04 ♥ 23:58:27
Oj herregud vad många viltolyckor det var nu dom senaste timmarna, förstår att det är absolut inget roligt det där. Har själv varit med om en viltolycka när jag var 12 år, men vi hade sådan tur att jag och min pappa åkte en minibuss från Fältjägarna "Pappa var militär". Jag fick föras till sjukhus då för jag hade ont i bröstkorgen och nacken efter bältet osv. Så jag måste rekommendera er att ta det riktigt lugnt när ni åker/kör bil för allting kan hända!
 

Festhumör

2012-10-04 ♥ 22:05:00
Är det bara jag som är riktigt sugen att vara på en sjuk fest med sjukt mycket folk och väldigt många som spårar, tex alla badar i en stor pool eller bara gör något sånt där helt sjukt så grannarna lackar :), sånt humör är jag på nu och vilken film passar inte bra till sånt humör?
 
 
Project X, en av dom sjukaste filmerna jag sett ärligt talat.
 

Tänkte bjuda på ett gott skratt!

2012-10-04 ♥ 16:26:00
Hahaha bara jag som verkligen älskar att höra när folk skrattar?, för jag garvar jämt med spelar absolut ingen roll hur skrattet låter så skrattar jag med direkt, haha detta är verkligen en klassiker :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9gag

2012-10-04 ♥ 14:59:56
Haha jag har hittat en sån riktigt bra hemsida för natthumor bilder och allting, finns så många ironiska bilder och sånt är ju ärligt talat det roligaste som finns :)
 

Godnatt

2012-10-04 ♥ 03:05:50
Avslutar kvällen med att säga godnatt och sätter på en film, och jag antar ni lär känna igen gudarna bilden :)
 
 

Saknar dig så sjukt mycket bror!

2012-10-04 ♥ 02:32:27
 
Tänkte ta att berätta om min bästavän som jag förlorade till himlen, jag blir så himla ledsen att tänka på att jag aldrig mer kommer få se honom, för mig var det som att förlora en riktigt broder. Vi var så sjukt tighta vi visste allt om varandra, det var tex han som fick mig att börja träna och fick verkligen lust att börja ändra på mitt utseende. Det är det säkert många som vill göra men allt som krävs är vilja och stöttning från sina bästa vänner, då kommer man långt. 
 
Min kära bror har varit i himlen för länge, förlorade honom förra året i maj och vi hade så mycket planerat vi skulle göra världens fest för hans 18 årsdag och vi skulle ut och resa lite överallt, vart försvann dom planerna egentligen? Livet är verkligen så sjukt ibland, mina vänner vill ta självmord för dom inte orkar med att leva mer pga föräldrar och flickvänner som dumpar eller gör dom sjukaste sakerna man kan göra mot en trogen kille. Åhh vad jag tycker det är orättvisst!
 
Kommer aldrig sluta tänka på dig bror, vet att du är där uppe och rappar med Tupac och Biggie fyfan. Han var som halva mitt hjärta för nu är det bara ett tomt hål där och jag vet verkligen inte vad man ska ta sig till när man inte kommer få träffa andra halvan förrän man själv dör. Och döden det är något man inte ska va rädd av det är en naturlig grej, man har faktiskt tänkt mycket på det där och funderar fortfarande Hur funkar det egentligen?, vart kommer vi när vi dör? 
 
Säger som jag alltid sagt och kommer alltid göra, "Life is a bitch and then you die!"
 
EDUARD CHUMBURIDZE <3
 
Nu störtlipar jag, går verkligen inte att beskriva hur mycket jag saknar dig med ord!! 

Skit roligt :)

2012-10-04 ♥ 02:10:00
Gud vad kul att folk har börjat följa mig dom senaste dagarna och paragrafen är faktiskt inte vad jag hade tänkt mig, men jätteroligt att veta att folk tycker om vad jag skriver om. Ni får jättegärna kommentera vad ni tycker jag ska uppdatera eller börja skriva mer om, kanske ska börja skriva om min träning? hade kanske varit ett roligt ämne att skriva då och då om. Vad tycker ni kära läsare, blir jätteglad om ni berättar vad jag ska blogga mer om ! :)
 
 
Här får ni en gammal bild på mig och Seth från i vintras när vi hade druckit lite för mycket tycker jag iallafall, men riktigt roligt att ha bilder på sig själv när man gör bort sig osv för det är ju som dom säger "Man lär sig utav sina misstag" 
 

Fotboll igen

2012-10-03 ♥ 20:08:32
Ja tänka sig nu är det faktiskt fotboll igen, fast idag spelar både Real madrid och Manchester city. Får se måste swappa mellan kanalerna för man vill ju se båda matcherna :)
 
 
HEJA CITY

Gott och blandat

2012-10-03 ♥ 13:42:00
 
 
 
 
Texterna på dom här låtarna är så grymt sköna, lyssna och njut och kanske sjung med om ni kan dom :)

Godmorgon

2012-10-03 ♥ 12:20:03
Godmorgon alla kära bloggläsare. Jag har nu för tillfället vaknat och precis duschat, så nu ska man väll ta och klä på sig och börja göra sig i ordning ska nämnligen på ett möte med mina jobbcoacher idag
 
 
Antar att dom flesta är på skolan?, men det är ju roligt det också hade ju hellre gått i skolan och chillat än att vara arbetslös utan inkomst at all.. För på skolan träffar man ju så himla många vänner hela tiden :)

Sebbe Staxx (Kartellen) vs Shazaam (Ri-Fa) **Basementality Battles**

2012-10-03 ♥ 02:02:00
 
Inte säkert att ni kollar på sånt här, men ganska roligt att lyssna på för dom dissar varandra och ingen tar åt sig som är det bästa :)!
 
Nya battlen mellan dom här kom idag tror jag det var, enjoy!

Godnatt gott folk!

2012-10-03 ♥ 01:49:02
Tänkte bara tillägga att det är så himla tråkigt att vår käraste back Puyol blir skadad igen när han precis kommit tillbaka från en knäskada, och jag som trodde Real Madrid skulle få en svår backlinje på söndag. Men istället har vi fått tillbaka Iniesta igen som kommer att behövas!
 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/championsleague/article15543469.ab
 

Lionel Andrés Messi <3

2012-10-02 ♥ 17:59:04
 
Här får ni ett litet smakprov på vad som kan hända ikväll :)!
 
 
 
 

Champions League match ikväll

2012-10-02 ♥ 17:51:30
Om ni inte har märkt det så är det faktiskt Champions League match ikväll, och jag kommer självklart sitta bänkad i soffan och kolla på mitt favorit lag BARCELONA <3
 

Tänkte även kolla med er som läser som är intresserad eller följer fotboll, vilka vinner Champions League tror ni?
 
 
 
 
Matchen börjar 20:00 för er som är intresserad :)

Hej bloggen, jag kan också vara söt ibland!

2012-10-02 ♥ 17:44:07

RSS 2.0