Allstå förlåt

2012-02-21 ♥ 22:13:23
Nu var det längesen jag uppdatera er igen, allstå jag har praktik på Berners så när man varit i verkstaden från 07:00 till 16:00 är jag så himla trött att jag går och lägger mig en stund eftersom jag kan inte det där med dagsrytm, jag kan inte sova före 12.. Men jag lovar jag ska bli bättre, men som sagt ibland glömmer man bort för man har massa grejer att tänka på i livet just nu..
-
Och faktiskt igår efter jag tagit en nap efter praktiken så vakna jag vid 20:30, så hittade jag en gammal pärm med bilder och lite andra grejer som jag hade gjort på dagis :)
Här är en bild på mig på dagis, redan då var jag bil-intresserad :)!

Godmorgon

2012-02-18 ♥ 16:20:07
Igårkväll var ganska så spårad, det började med förfest vart hämtad sen åkte vi och hämta fet baslåda och drog till lägenheten :).. Senare vart det bara skön musik och dricka :).
Och självklart när man dricker är det alltid någon/några som däckar, den här gången var det ägarn till huset som låg i badkaret och bada hela kvällen :P.. Sen så drog vi vidare till krogen där vi vart rätt många :)..
Efter krogen är det ju standard att man måste åka och äta, så vi drog till max :)
Nu har jag vaknat och vette fan vad man ska göra ikväll, eftersom alla har dragit till åre (10 mil från Östersund). Och ska kolla på nå skridsko åkning vad jag fatta det som? ... Men vem orkar dra dit och stå ute i kylan när man är bakis ?
Funderar på gå och göra lite mat och duscha sedan får vi se vad som händer ikväll :) hörs !

Sann skit

2012-02-17 ♥ 18:36:07
Tycker bilden passar bra in på mig, jag hatar verkligen folk som slåss och alltid när man är ute och vill ha det lite kul så ska alltid nån liten snorunge hålla på jävlas..
-
Men ikväll ska vi ha kul, have fun alla bloggläsare :)!
-
(Jag backar alla mina kompisar som jag vet att jag kan lita på, så ni vet vilka ni är. Som inte är nå falska)

TAGGARÅ

2012-02-17 ♥ 18:25:42
Sitter här hemma och väntar på Seth som ska komma och hämta mig sen ska vi väll ta och åka till fest och börja med festandet :). Kommer bli awesuume ! :)
Bild på min och Seth's bil (jag kör bmwn)

Det här kallar jag tyna bil !

2012-02-17 ♥ 15:33:18
Hahaha sånt här är faktiskt riktigt underhållande :) !

Praktik

2012-02-17 ♥ 08:32:14
Nu har man ju praktik hela dagarna, börjar 07:00 och slutar 16:00 så det blir ganska så jobbigt.. Men nu idag när jag åkte till praktiken så kom chefen till mig och sa att alla mekaniker var sjuka, det var 1 där utav 15 stycken.. så idag vart det hemgång och nu ligger man i varma sköna sängen igen och funderar på kolla på film och sova :)

Drar till skolan

2012-02-13 ♥ 09:16:54
Har I-val på måndagar så idag är det svets och engelska B , sen har vi en vanlig svenska lektion till 16:30..
Kommer hem senare ikväll hörs då !

Chilling

2012-02-12 ♥ 21:40:51
Idag vid 2 tiden så åkte jag och en kompis till hans fars skrot och tog upp hans bil på lyften för att vi skulle montera Varvmätare, det gick faktiskt bra.. Sen på hemvägen så stanna man förbi affärn och handla mat och åkte hem o gjorde maten :) "duktiga jag"
Och ikväll var jag och kolla på innebandy match korpen lag, så man känner ju dom som spelar
Marwan, Fockart & Jag

RIP Whitney

2012-02-12 ♥ 12:23:05
Nu har nog dom två världens bästa sångare genom tiderna dött, känns så overkligt att dom är död. Michael Jacksson och nu har Whitney Houston dött, RIP !
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14359603.ab


Nyvaken

2012-02-11 ♥ 10:49:51
Godmorgon folket, idag har jag iallafall snackat med mamma jag mår ju bättre idag så tänkte faktiskt gå ut idag så även om jag mår dåligt på måndag får jag gå på skolan har jag lovat mamma :)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta en otroligt god frukost :)

Erik

2012-02-10 ♥ 21:17:00
Är han lite duktig eller?, fastnat för dom här låtarna hela dagen (y)
Och ken min vän, du är kung IGEN. Sjukt bra röst !

Men vadå skönt?

2012-02-10 ♥ 21:12:28
Medans jag är fast hemma och är sjuk, så drog pappa och två av hans kompisar till Turkland och tar det lite lugnt?
Den här världen är inte rättvis :(
haha hehe hihi hoho vad jag är uttråkad :P
LIXOM VEM VILL INTE??? :O

Bli brun och vara i värme.
Sola, bada, ta en kall öl.

Trååk

2012-02-10 ♥ 17:05:40
Åååh vad jag hatar att vara sjuk alla ska göra något roligt idag, typ ut på krogen vissa ska väll åka lite bil och ha det nice, vissa har hemmakvällar.. och jag får sitta vid datorn och kolla på facebook :(

True shit

2012-02-10 ♥ 12:28:40

Några projekt på bilen min :)

2012-02-10 ♥ 11:55:31
Godmorgon folket nu har jag nyss vaknat, stannat hemma från praktiken idag igen. Det känns inte bra att va sjuk och missa praktiken :(. Ne men jag har växt upp med att om man är hemma och är sjuk från "skolan" så får man vara hemma ända tills man blir frisk "så man kan gå på skolan dvs"
Så jag är fast hemma hela helgen, men får väll ta och sätta igång med lite skolarbete för att underhålla mig själv.

Måste läsa några sidor på engelska så ska jag plocka ut några ord och vi i gruppen ska reda på vad dom betyder "om vi inte redan kan dom dvs"

Sen har jag ju mitt projektarbete där man ska göra något arbete på nått fordon med motor, eftersom jag inte hade tiden och så mycket plats, så blev det helt enkelt att göra en stor service + styling utav bilen :).
Hittils har jag fixat Nya gaspedaler, ny stereo har jag fixat, dragit kablar och byggt egen baslåda + lagt på slutsteget på lådan. Köpt nya lyktor bak på bilen :)

Pedalerna :)
Basarna + slutsteget :)
Demontera inredning för kabeldragning :)
Demontering invändigt bak för kabeldragning :)
Nu har jag dragit kablarna och börjar bygga lådan :)
Lådan nästan klar förutom tyget som ska på :)
Lådan klar med tyget & slutsteget på och redo för montering in i bagaget :)

Senare bytte jag ut baklyktorna och fixade led-lampor för Nummerplåten bak :)
Ledsen för mobil-bilder men hade inte med mig min riktiga kamera :(, sådär ser det ut just nu. Tänkte ta och knäppa några fler kort på min bil senare med bättre kamera, då ni kan få se bakluckan hur det ser ut där inne :)

Sova

2012-02-09 ♥ 22:15:55
Ne nu börjar klockan bli mycket och mina ögon börjar slockna det innebär att det är läggdags, lägga sig i sängen och kolla på film tills man somnar :)
-
Imorgon-bitti ska jag iväg och lämna tillbaka en bok jag låna från skolan förut som jag glömt lämna tillbaka, och gör jag inte det imorgon får man en böter :(.. Vi hade en uppgift inom Engelska B där vi skulle läsa en bok på Engelska och skriva typ kortfattat om hela boken :), ganska så nöjd att typ bara jag som gjorde det och lämna in "den vart på hela 3 sidor".. Boken var ju ändån ganska lätt eftersom det var ju "Treasure Island" så man visste ju lite innan man börja läsa :)..
-
Men nu har vi fått en annan bok i Engelskan där vi ska jobba 3 och 3 och ta fram olika frågor, så måste nog börja läsa lite imorgon osså :)
Ne nu säger jag godnatt och hoppas alla sover sött bye!

Roligt :)

2012-02-09 ♥ 20:26:51
Tänkte bara säga att det är jätte roligt att jag har haft bloggen i ca 24 timmar och redan sådana statistik resultat, gud vad glad jag blir, tack så hemskt mycket. Hoppas ni tycker om det jag skriver om :)

Pointless

2012-02-09 ♥ 20:23:06
Härligt nu har min kära bror kommit hem också, har suttit på hans dator den senaste veckan. Eftersom jag har en bärbar så tog han upp den istället för en stationär till vännes (luleå nånstans). Där han förövrigt pluggar till körskolelärare :).

Jag fick veta att min bror har nästan blivit dödad, det är tydligen någon/några snorungar som öppnar låsen till deras elevhem och sedan har dom lagt på något slags fett på spisen och tryckt igång max på den.. Allstå försök till mordbrand 2 gånger har det hänt under denna vecka. Tror ni jag vart lite upprörd när jag fick höra det nyss?
Tur som e gick ju brandalarmet på båda gångerna, så det måste ju vara nå snorungar.. För om dom velat hade dom väll bara tagit bort alarmet?..
-
Eftersom jag går i 3:an på Fordonsgymnasiet så är detta mitt sista skolfoto :)

Godmorgon igen? :)

2012-02-09 ♥ 17:29:19
Nu har jag nyligen vaknat igen från en fin 2 timmars nap, är så skönt att sova speciellt när man är sjuk och finns absolut inget att göra överhuvudtaget. Har kollat klart på alla mina serier så har inga kvar :(

Tänkte bara tillägga att jag saknar min bästa-vän sjukt mycket som för tillfället festar och rappar med 2pac och Notorious BIG, han lämnade vår fina värld för ungefär 9 månader sen :(

Han var några veckor ifrån att bli 18 hela år, så vi hade så mycket planerat för honom krogen förfester allting. Vi skulle utomlands i somras och hade så mycket vi skulle göra, han lämnade oss alldeles för tidigt. Kommer alldrig glömma bort dig Eddy du gjorde dagarna kungliga när man var med dig <3

Vila i frid bror <3
Eduard Chumburidze


Nya sommarplågan på gång? :)

2012-02-09 ♥ 17:08:05



Svar på - mobbning

2012-02-09 ♥ 14:42:05
Jo visst är det så angående aneroxia men det är skillnad nu sa ja faktiskt kvinnor och pojkar som inte behöver oroa sig överhuvudtaget angående sin vikt klagar på att dom är tjock, så jag tyckte lägg på dom 100 kg och några valkar här och där, så ska dom få se att det är inte så himla lätt.

Aneroxia är faktiskt jätte farligt, så det är synd om dom som har det självklart. Men Iden med denna inlägg var inte att få taskiga responser och sånt utan att öppna ögon på folk så dom förstår :)


Angående din kommentar om att jag gör fel vid förbränning, du vet nog inte ett skit om vad jag gör/gjorde när jag förbränner. Jag käkar varken pizza eller massa mackor utav 1 anledning " Det är äckligt ". Dock så kan det ha hänt när man är ute och kör bil man åker och tar någon hamburgare på max/donken. Så jag tycker du utryckte dig lite taskigt, för det lät som du sett mig trycka i mig massa skitmat och klagar på min vikt..

Som du ser på förra inlägget så har jag inte bara hållt på 1 vecka med att försökt gå ner, jag har som sagt försökt under hela min uppväxt. Och för vissa är det svårare att gå ner, för dom har inte samma förbrännings "procceser".

Mobbning

2012-02-09 ♥ 10:12:23
Jag tycker verkligen det är fel av både Tjejer och Killar angående mobbning och speciellt i området om tjocka människor. Jag har fått nog nu, tjejer och killar som väger typ 30 kg går runt och påstår sig vara tjock?, lixom lägg på 100 kg och lite valkar så ska dom få känna på hur det är att va tjock.

Tycker det är så fel för att, att va tjock är ingen enkel uppgift och inte heller roligt. Vissa sitter fast med sin sjukdom "fetma" och måste antingen göra operation eller fasta. För vanlig kondition hjälper inte vissa människor.

Att vara tjock innebär att man måste gå till affärer där det finns fler X på storlekarna och självklart blir det dyrare för "oss" att köpa kläder, men ni som påstar vara tjocka och går runt på stan med tex magtröjer, man ser era revben?? "HUR FAN KAN NI VARA TJOCK????"

Jag hatar att se folk använda sig utav tjocka människor som har det svårt som facebook bild tex, eller åtminstonde lägger upp bilden och taggar folk så alla kan skratta ut.. Men sanningen är att ingen av dom vet hur det är att vara tjock, bli retad som liten.. Och jämt stå ut med att man är sämre på allting.




* Tänkte även berätta för er som inte känner mig så bra och inte vet så mycket om mig.
Tänkte bara tillägga att jag har också problem att gå ner i vikt, har väldigt länge försökte att gå ner i vikt genom olika kurer och konditions pass på gymmet. Men under hela min uppväxt har jag alltid varit "överviktig" som liten började jag spela Utebandy och Fotboll, i hela 6 år höll jag på med sporterna och försökt gå ner men jag går inte ner i vikt så lätt och därför har man ju tappat motivitationen att hålla på. Så jag slutade vid 12-13 års åldern med dom sporterna och försökte ta tag i skolan istället.
Dom senaste åren har jag sportat ganska så mycket eftersom jag tycker ju det är roligt med bollsporter, tex spelade Pingis i typ 1 år..

Och nu dom 2 senaste åren har jag faktiskt sportat med Amerikansk Fotboll, tuvär så tränar jag inte det längre. Det finns faktiskt 2 anledningar till det det ena är att jag fick en tackling mot knät och det vek sig oerhört dåligt. Så har fortfarande problem med det + min vikt så det blir svårt för mitt knä att reparera sig själv så lätt. Det andra är just det vikten, jag orkar knappt inte vara med på träningarna / matcherna eftersom dom är så extremt jobbiga. Så nu har jag lättat på mitt hjärta för nu kanske ni förstår varför jag blir ledsen när folk går runt och säger att dom är tjock, när dom inte är det !


Den här bilden är ju inte mer än fantastisk för den visar exakt hur alla tjejer & killar är i dagens samhälle!





Tack så hemskt mycket, behövde verkligen få skriva ut angående detta ämne det är så jobbigt att se folk tjata om sin vikt när dom inte har några som helst problem med den, dock vi som är överviktiga riskerar att dö !

Nyduschad

2012-02-09 ♥ 09:41:03
Ååh vad fräsch man känner sig när man går och duschar när man är sjuk, känns som blir av med hälften av sjukdomen :).

Nu sitter jag och lyssnar på min extremt sköna spotify lista som jag slängde ihop på 10 min :)

Det är blandat lite sköna rocklåtar och rnb, hip-hop, house. You name it :)

Tryck på bilden för att för att få min playlist :)



Godmorgon

2012-02-09 ♥ 07:34:32
Oj oj vad sjuk jag är, sitter här med huvudvärk och hosta.. Nu har jag precis varit inne på Dexter och sjukanmält mig från praktiken, som det känns just nu så blir jag nog hemma imorgon också, och jag som vill verkligen gå och jobba. Eftersom denna praktik kan avgöra ifall man kan få jobb efter skolan :)

Tror jag ska ta och lägga mig i sängen igen och ta någon nap i typ 1 timme :).. Senare ska jag nog fylla upp ett bad och ligga där och slappa, efter det måste man ju fixa lite go frukost :).

Hejdå vi hörs senare, pussn!

Sjuk kille

2012-02-09 ♥ 00:00:53
Idag har jag varit hemma från praktiken på Berners och jag blir hemma imorgon också, eftersom det är ju inge roligt att gå till jobbet och byta kardanaxlar och sånt när man hostar sönder sin egna skalle :(.

Blir nog till att gå och lägga sig i sängen och kolla lite scrubs avsnitt sen försöka sova om hostan tillåter mig dvs.

Bjuder på en gammal bild som jag tycker är lite fräck ändån så hörs vi nått imorgon bye! :)

Superbowl

2012-02-08 ♥ 23:27:18
Det vart en riktig händelserik natt med superbowl och massa gott att äta och dricka :)



Bild tagen på mig och Ante från sommarn 2011 "tror ja" :)



Åkte till Ante senare inför Superbowl kvällen som spenderades med Black Grouse och lite Nacho-chips :)!

2011

2012-02-08 ♥ 23:01:24
2011 var ett riktigt bra år vi han med att göra många roliga saker :), yran med Big boi och Veronica Maggio. Men framförallt alla fina vänner man har, är så hemskt glad att man fått chansen att lära känna dom <3


Välkommen till min nya blogg

2012-02-08 ♥ 22:11:49
Efter lång väntan så är jag äntligen på fötterna igen med bloggningen, det kommer bli så skönt att få skriva av sig som man inte alltid får chansen till att göra :).

Det finns en väldigt speciell kvinna bakom min comeback :)
Hon är verkligen en tjej som man kan lita på om allting, så jag tycker verkligen ni ska ta och kolla in hennes blogg och förhoppningsvis stanna där och kolla runt :).

Hon heter så mycket som: Jennifer Olofsson "och ni hittar henne ifall ni trycker på bilden :)"

RSS 2.0