5 dagar sen

2013-02-10 ♥ 16:57:22
Jag har faktiskt inte haft tid att blogga för jag inte varit hemma så mycket, vet inte vad som händer eller om det är någon som tycker min blogg är intressant. ingen som skrivit eller klagat på min inaktivitet :/ saken är väll det att när jag är klar med kursen kommer jag ha mer tid att blogga osv :)

godkväll

2013-02-04 ♥ 23:06:42
kom hem för ett tag sen, jag var på skolan och jobba på som vanligt imorse senare drog jag ner till stan och träffade mina boys.. vi drog därefter till jocke och chilla senare bestämde vi oss för att göra mat så gjorde vi sallad med klyftpotatis och "köttgryta" nästan.. mycket gott måste jag säga.
 
imorgon blir det väll typ samma vända skola, ner på stan, träffa boysen, sen hem eller nått det vet man aldrig.
chillade lite på gymmet innan vi drog hem till jocke, pallade inte träna idag för jag hade sådan träningsvärk över hela kroppen, men imorgon blir det workout :)
 

cheers

2013-02-04 ♥ 00:29:07
Godkväll allihopa, för det första jag har haft en sån tung helg med alla nära & kära.. Finns inga som er!
 
Har nyss kommit hem från bio med grabbarna Marwan, Jocke, Hagi, Sona vi såg Gangster squad som var riktigt bra måste jag säga, precis som jag vill filmer ska vara ganska mycket action men ändå baserad på en "historia" ... Jag rekommenderar den filmen till alla som gillar action "dom flesta" hehe.. men nu blir det kolla lite scrubs sen sova för klockan är inställd på 07:00 så jag hinner duscha innan "skolan" imorgon :)
 
Godnatt allihopa, och tack till alla som läser bloggen / medverkat på något sätt på min födelsedag ni är kung allihopa!
 
Berfin, jag och Elina
 

Bakis

2013-02-03 ♥ 15:29:12
Självklart är man bakis idag, vakna först upp vid 7 imorse och kände huvet mådde inte så himla bra så då var det bara att lägga sig en stund och då vakna jag typ 12:30 så har verkligen sovit ut idag :), fast hade kvar huvudvärken då och då har jag ett bra knep som fungerar för mig iallafall det är faktiskt "avslagen cola" som man tar bort kolsyran med en sked när man rör runt.. så himla bra knep måste jag säga.. 
 
så bjuder jag på en fin bakisbild, cheers allihopa! 
 

20 ÅR IDAG :D

2013-02-03 ♥ 15:23:00
Mycket ledsen att jag inte har hunnit skriva alls i bloggen men nu äre så att jag fyller år idag så har ju varit lite upptagen med massa fix osv.. Hade världens roligaste kväll igår med många fina bröder och systrar som betyder sjukt mycket för mig, vi var på förfest hos jocke och där var vårt "gäng" och senare drog vi ner till Cuprruuuuuum och verkligen festa loss... längesen jag hade sådär roligt alla dansa, sjukt mycket folk och verkligen lyckad kväll.
och självfallet har jag massa bilder från igår på förfesten!
 
Hoppas ni alla haft en bra helg ! :D
 


RSS 2.0